PRESIDENTVALET
 

Trump vann presidentvalet

Vänstern saboterar USA:s president Donald Trump har vunnit nattens presidentval, men korrupta "demokrater" har stoppat rösträkningen och försöker nu att fuska sig till valsegern.

Halv nio idag utropade sig Donald Trump som segrare i nattens presidentval. Detta trots att vänstern stoppat rösträkningen i Pennsylvania och vägrar att sätta gång den igen innan de lyckats valfuska sig till segern genom sin kontroll av vallokalerna.

"Plötsligt så stannade rösträkningen. Det här är valfusk mot väljarna", sade president Donald Trump på presskonferensen.

Vänsteråklagaren Josh Shapiro i Pennsylvania har innan valet sagt att president Trump omöjligt kan vinna eftersom "demokraterna" leder med 6-0 i domare, och att han ska se till att nya röster lämnas in efter att vallokalerna stängts.

Vilket är uppenbart valfusk.

Även i Wisconsin och Michigan rapporteras om valfusk, där republikanernas röster inte räknas, och hundratusentals nya valsedlar plötsligt hittas.

I Arizona påståd mainstreammedia att Biden vunnit trots att bara 75 procent av rösterna var räknade. Därefter avstannade rösträkningen. Nu har valet oförklarligt stoppats även i Nevada.

Valfusk är extra lätt i ökenstater som Arizona och Nevada eftersom så många där poströstar. Många tror att när rösterna börjar räknas igen kommer många vänsterröster plötsligt att ha hittats.

President Trump har även förklarat sig som vinnare på Twitter, men Twitter kontrolleras av den pro-kinesiska vänstern och utövar censur.

Vänstern i Sverige är som vanligt arga. På sociala medier delar medborgare listor på vilka Moderater som tillhör Vänstern och måste uteslutas ur partiet.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.