PRESIDENTVALET
 

Trump vann presidentvalet

Vänstern saboterar USA:s president Donald Trump har vunnit nattens presidentval, men korrupta "demokrater" har stoppat rösträkningen och försöker nu att fuska sig till valsegern.

Halv nio idag utropade sig Donald Trump som segrare i nattens presidentval. Detta trots att vänstern stoppat rösträkningen i Pennsylvania och vägrar att sätta gång den igen innan de lyckats valfuska sig till segern genom sin kontroll av vallokalerna.

"Plötsligt så stannade rösträkningen. Det här är valfusk mot väljarna", sade president Donald Trump på presskonferensen.

Vänsteråklagaren Josh Shapiro i Pennsylvania har innan valet sagt att president Trump omöjligt kan vinna eftersom "demokraterna" leder med 6-0 i domare, och att han ska se till att nya röster lämnas in efter att vallokalerna stängts.

Vilket är uppenbart valfusk.

Även i Wisconsin och Michigan rapporteras om valfusk, där republikanernas röster inte räknas, och hundratusentals nya valsedlar plötsligt hittas.

I Arizona påståd mainstreammedia att Biden vunnit trots att bara 75 procent av rösterna var räknade. Därefter avstannade rösträkningen. Nu har valet oförklarligt stoppats även i Nevada.

Valfusk är extra lätt i ökenstater som Arizona och Nevada eftersom så många där poströstar. Många tror att när rösterna börjar räknas igen kommer många vänsterröster plötsligt att ha hittats.

President Trump har även förklarat sig som vinnare på Twitter, men Twitter kontrolleras av den pro-kinesiska vänstern och utövar censur.

Vänstern i Sverige är som vanligt arga. På sociala medier delar medborgare listor på vilka Moderater som tillhör Vänstern och måste uteslutas ur partiet.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.