PRESIDENTVALET
 

Valfusk i Michigan och Wisconsin

"Landsförräderi" I Wisconsin och Michigan har "demokraterna" vräkt in så många fuskröster att valresultatet kommer att behöva beräknas om.

I både Wisconsin och i Michigan ledde president Donald Trump stort, tills "överraskningsröster" hittades.

I Michigan ökade enligt valkommissionen båda kandidaternas röstsiffror stadigt tills en uppdatering där Trump erhållit 2 200 902 röster och "Joe" Biden 1 992 356 röster. Efter att de flesta i delstaten somnat gjordes en ny uppdatering där Bidens röster ökades till 2 130 695.

Medan väljarna låg och sov hade alltså över 138 000 röster i rad gått till den kontroversiella pedofilanklagade pro-kinesiske kandidaten Joseph Biden.

"So while everyone was asleep and after everyone went home, Democrats in Michigan magically found a trove of 138,339 votes, and all 138,339 of those "votes" magically went to Biden? That doesn't look suspicious at all" kommenterade The Federalists grundare Sean Davies innan han censurerades av Twitter.

En liknande incident inträffade i Wisconsin.

De så kallade "demokraterna" har nu pumpat in så många förfalskade röster i valet att i Wisconsin överstiger antalet röster antalet som är berättigade att rösta i valet.

Bild: Faksimil

Presidentens kampanjchef meddelar nu att man kommer att överklaga resultatet i Wisconsin och begära en omräkning av rösterna.

För Michigan kräver man att oberoende valobservatörer får vara med och övervaka räkningen av de sista rösterna.

Liksom i Sverige 2018 har vänstern fokuserat på att vinna valet genom valfusk.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.