PRESIDENTVALET
 

SvD: Biden norpar segern

Alla förstår att det var valfusk Idag har media i hela Västvärlden utropat Joseph Biden till segrare i USA:s presidentval. Men det enorma valfusket har inte gått obemärkt förbi.

På valnatten när president Trump såg ut att segra i presidentvalet med stor marginal stoppade "demokraterna" rösträkningen i sex delstater de kontrollerar lokalt men som Trump såg ut att vinna. Dessa delstater är Wisconsin, Michigan, Pennsylvania, North Carolina, Georgia och Nevada.

Istället för att räkna klart rösterna på valnatten drogs röstningen ut på tiden, medan nya röster "hittades". Efter att under flera dagar ha funnit nya röster verka det som att alla dessa delstater, förutom North Carolina, nu tillfaller den pro-kinesiska Bidenklanen.

Minst fördröjd blev rösträkningen i Wisconsin och i Michigan, där hundratusentals röster på rad plötsligt påstods ha tillfallit Biden.

I Pennsylvania ledde Trump med hela 700 000 röster, och "demokraterna" var flera gånger tvungna att skriva ned antalet räknade procent för att kunna komma ifatt. Procenttalet hoppade därför fram och tillbaka mellan 84 procent och 89 procent, tills dess att Biden tagt igen hela Trumps försprång. Då sattes plötsligt antalet räknade procent till 98 procent.

North Carolina verkar ha använts som en backup. Där stoppades rösträkningen när den var på 94 procent. Under fyra dagars tid lyckades de ansvariga "demokraterna" inte räkna en enda röst. Efter fyra dagar, när deras smutsjobb var klart i Pennsylvania, sattes plötsligt antalet räknade röster upp till 99 procent. Utan att varken Trump eller Biden fått en enda röst till.

Vilket säger en del om falskheten i de röster som de senaste dagarna har prånglats ut i de övriga fem "demokratiskt" kontrollerade delstaterna.

I Sverige har Svenska Dagbladet (SvD) ända sedan vallokalerna öppnat hela tiden hävdat att Bidenklanen kommer att vinna. Liksom övriga mainstreammedier har man fördröjt att tilldela Trump de delstater han vunnit, så att Biden hela tiden sett ut att ha ledningen.

Nu plötsligt, när medierna i USA utropat Biden som vinnare, skriver SvD att Biden "norpat" segern från Trump. Vilket i praktiken innebär att man nu erkänner att Trump hela tiden legat först.

"På fredagsmorgonen verkade det bli allt tydligare att demokraternas presidentkandidat Joe Biden kan norpa segern i årets amerikanska presidentval" skriver SvD i en ingress.

Att norpa segern betyder att stjäla segern, när detta görs av en råtta.

Ingen tror att valet gått rätt till

Vänsterns valarbetare röstar åt väljarna:

Postanställda stjäl valsedlar och försöker köra dem till Kanada:

Vänsteraktivister klädda som valarbetare tvingar republikaner att använda otillåtna pennor:

Datorn som räknar röster ger Trumps röster till Biden:

Valsedlar delas ut som godis av vänsterns myndighetsaktivister:

Valobservatörer kastades ut från vallokalerna:

Valarbetare anklagar vänstern för valfusk:

Media kommer att censurera och låtsas som att Biden är ny president. Vänstern kräver att valfusket accepteras, men i Georgia har redan en omräkning av rösterna tvingats fram.

De "79 Helvetesdagarna" har börjat.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.