PRESIDENTVALET
 

Trump märkte valsedlarna med krypterad kod

Nationalgardet ska gripa förrädarna Eftersom Donald Trump visste att vänstern alltid valfuskar märkte han alla giltiga valsedlar med en krypterad kod innan de skickades ut till väljarna. Nu har 20 000 soldater i Nationalgardet sänts ut för att kunna gripa vänsterledare som deltagit i "demokraternas" massiva valfusk.

Anti-terroristexperten Dr Steve Pieczenik släppte inatt informationen om att Homeland Security och Donald Trump har märkt alla giltiga valsedlar med en osynlig krypterad kod.

Enligt Pieczenik har 20 000 soldater i Nationalgardet sänts ut för att gripa förrädarna som tillsammans med Kina försökt att störta USA:s lagliga regering.

Beskedet innebär ett hårt slag mot vänstern i USA, som försökt vinna valet genom mord, upplopp, mordbränder, falska nyheter och opinionsundersökningar, censur och ett massivt valfusk av aldrig tidigare skådat slag.

När de så kallade "demokraterna" märkte att de höll på att förlora valet stoppade eller saktade de ned rösträkningen i delstater som Trump höll på att vinna men som "demokraterna" kontrollerar lokalt.

Medan alla de republikanskt kontrollerade delstaterna räknade samman rösterna under valnatten har de ovan nämnda "demokratiskt" kontrollerade delstaterna medvetet dragit ut på rösträkningen tills dess att deras inflöde av falska valsedlar ser ut att ge dem segern.

Lägg märke till att vänsterextremisterna på Twitter har censurerat senator Ted Cruz nödmeddelande till folket. I meddelandet fanns videobevis på valfusket från en valarbetare i Philadelphia:

"This is a coup against the President of the United States of America and I want to call out the Mayor of Philadelphia, James Kenny... the Attorney General Josh Shapiro who tweeted that there was no way that Donald Trump would win president of the United States of America..." säger valarbetaren Brian Mchafferty, som är en registrerad medlem i Demokratiska partiet.

President Donald Trump förutsåg redan i Juni hur vänstern skulle försöka valfuska sig till segern:

President Trump meddelade inatt folket att han har vunnit presidentvalet, och att en juridisk process väntar.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.