PRESIDENTVALET
 

"Soros-datorn" valfuskade igen: Gav Trumps röster till Biden

Republikanska politiker köpta Både "demokrater" och köpta republikanska politiker har låtit en ökänd valfuskande dator stjäla röster från president Donald Trump och ge dem till Biden.

Rösträkningsdatorn "Dominion" fick stor kritik innan valet 2016, då Republikanerna påstod att den medvetet skulle räkna rösterna fel till vänsterns fördel.

Då avslöjades även att mannen bakom rösträkningsdatorn är Baron Mark Malloch-Brown, en underhuggare till den kontroversiella vänsteroligarken George Soros.

Baronen har bland annat varit chef i Soros Quantum Fund och i Soros Open Society Institute. Han har till och med bott i en av George Soros lägenheter.

Förutom kopplingen till Soros har Malloch-Brown även arbetat som "journalist" för Rothschildpressen, och suttit i regeringen för Socialdemokraterna i Storbritannien.

Baron Malloch-Brown har även varit andre vice generalsekreterare för FN, och skrivit boken "The Unfinished Global Revolution".

Nu avslöjas att vänsterdatorn Dominion har valfuskat i Michigan, till vänsterns fördel. Den har dessutom använts i en rad andra delstater som vänstern styr, och sannolikt valfuskat även där.

Hittills vet vi att bara i en kommun i Michigan gav vänsterdatorn 6 000 av president Trumps röster till Biden. Räknar man samman alla kommuner i USA som Dominion använts i kan det röra sig om flera miljoner röster som stulits från den laglige presidenten Trump och getts till den korrumperade Bidenklanen.

Så stjäl vänsterdatorn rösterna

Vad som hänt är att de så kallade "demokraterna" i USA blivit så förtjusta i Dominion att de installerat den i alla viktiga delstarer de kontrollerar.

Rösträkningsdatorn är helt fantastisk, och kan bland annat koppla upp sig mot Internet medan den räknar rösterna, för att göra viktiga uppdateringar.

I Michigan har valarbetare upptäckt att den även kan räkna vänsterröster två gånger, och räkna alla röster på Trump som röster på Biden.

Dessutom kan den aldrig räkna fel till vänsterns nackdel.

Givetvis kostar den Soros-kopplade datorn enormt mycket pengar att hyra in, vissa har kallat det "ren stöld". Men vänstern tycker att den är värd varje skattekrona.

På CNN syns i realtid hur vänsterdatorn stjäl Trumps röster och ger dem till den pro-kinesiske kandidaten Biden:

Trots den dyra satsningen på Dominion har dock flera "demokratiskt" styrda delstater varit tvungna att komplettera valfusket genom flera andra metoder, bland annat genom att samma "demokrat" röstat flera gånger, och genom att under flera dagars tid räkna förfalskade fuskröster som sänts in efter att vallokalerna stängt.

Globalisterna bakom vänsterdatorn Dominion har dessutom köpt många republikanska politiker, så valfusket har troligen även skett i delstater som kontrolleras av förrädiska republikaner:

Militära underrättelsetjänsten måste nu utreda vänsterns valfusk:

På Internet hånas vänsterns valfusk. Få tror att den ökända vänsterdatorn valfuskat av misstag:

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.