PRESIDENTVALET
 

USA nära statskupp

"Demokraterna" gör dödslistor Efter att ha utropat sin halvdöde kandidat "Joe" som ny president har det så kallade "Demokratiska" partiet satt ihop en lista på alla som hjälpt den laglige presidenten under sina fyra år vid makten. Kravet är att alla dessa ska åtalas och att "ingen får överleva".

Innan valet avslöjades att universiteten i USA börjat ge kurser som lär studenterna "hur man störtar en sittande regering".

Bernie Kerik som varit polischef i New York och inrikesminister i Irak går nu ut och kräver rättsliga åtgärder mot vad han kallar "demokraternas försök till statskupp":

- Det här är något de också kommer att titta på. Det är det övergripande demokratiska partiet och vem som ledde detta kuppförsök. Om du så vill: ett till kuppförsök, ett nytt kuppförsök mot presidenten genom att rigga valet.

"Demokraterna" i USA försöker nu att ta makten genom att försöka stoppa lokala omräkningar av rösterna, och framförallt genom att försöka stoppa en federal granskning av rösterna. Något som den militära underrättelsetjänsten är mest lämpad för.

Vänstern vet att om rösterna granskas kommer valfusket att avslöjas. Därför har man nu skapat hotfulla listor på alla republikaner som hjälpt presidenten de senaste åren, och säger att dessa ska hindras från att fortsätta delta i samhället, alla ska åtalas och fängslas, och "ingen får överleva":

Jennifer Rubin är en trotskist/neocon-"journalist" som tidigare låtsats vara konservativ men som nu kommit ut som våldsbejakande extremist och så kallad "demokrat". I ett upplysande uttalande hävdar hon att alla republikaner som stött presidenten måste "jämnas med marken" och att "ingen får överleva":

För att fängsla och möjligen mörda sina motståndare säger "demokraterna" att de ska skapa en "Truth and Reconciliation Commission". Vilket översatt från vänsterspråk betyder ungefär "Lögn och Mord Kommission".

Nu hoppas många i USA att presidenten ska använda sig av sin lagliga rätt att sammankalla en milis som kan skydda konstitutionen och ta itu med den pro-kinesiska kuppen.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.