PRESIDENTVALET
 

Biden anklagas för samröre med utländsk makt

Logan Act "Demokraterna" har tidigare använt lagen Logan Act för politisk förföljelse, vilket nu slår tillbaka på dem själva.

1798 försökte politikern, kväkaren och pacifisten Dr. George Logan att mäkla fred med Frankrike, som USA bedrev ett informellt krig emot. Detta gillades inte av den då pro-brittiska regeringen, som stiftade en lag mot att underminera regeringens utrikespolitik.

Ingen har någonsin blivit dömd för brott mot lagen, men efter valet 2016 använde de så kallade "demokraterna" lagen i ond tro för att åtala president Trumps populäre nationelle säkerhetsrådgivare General Michael Flynn.

Kuppen mot Flynn utfördes av samvetslösa Myndighetsaktivister inom FBI, som arbetade åt det "Demokratiska" partiet.

Nu anklagas "demokraternas" presidentkandidat, den korruptionsanklagade pro-kinesiske Joseph Biden, för samma sak:

Fallet har väckt extra uppståndelse efter att den republikanske juristen och senatorn Ted Cruz anklagat den före detta FBI-chefen Andrew McCabe för politisk förföljelse, eftersom han kan tolkas ha en dubbelmoralisk inställning till Logan Act:

Apropå dubbelmoral är nu även många jouralister i blåsväder. Bland andra vänstersajten CNN:s Jake Tapper har anklagat republikaner för att underminera demokratin genom anklagelser om valfusk. Detta samtidigt som han själv säljer en bok på Amazon där han anklagar republikaner för valfusk.

Vänsterns motto: "Det är inte fel när vi gör det".

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.