PRESIDENTVALET
 

Biden anklagas för samröre med utländsk makt

Logan Act "Demokraterna" har tidigare använt lagen Logan Act för politisk förföljelse, vilket nu slår tillbaka på dem själva.

1798 försökte politikern, kväkaren och pacifisten Dr. George Logan att mäkla fred med Frankrike, som USA bedrev ett informellt krig emot. Detta gillades inte av den då pro-brittiska regeringen, som stiftade en lag mot att underminera regeringens utrikespolitik.

Ingen har någonsin blivit dömd för brott mot lagen, men efter valet 2016 använde de så kallade "demokraterna" lagen i ond tro för att åtala president Trumps populäre nationelle säkerhetsrådgivare General Michael Flynn.

Kuppen mot Flynn utfördes av samvetslösa Myndighetsaktivister inom FBI, som arbetade åt det "Demokratiska" partiet.

Nu anklagas "demokraternas" presidentkandidat, den korruptionsanklagade pro-kinesiske Joseph Biden, för samma sak:

Fallet har väckt extra uppståndelse efter att den republikanske juristen och senatorn Ted Cruz anklagat den före detta FBI-chefen Andrew McCabe för politisk förföljelse, eftersom han kan tolkas ha en dubbelmoralisk inställning till Logan Act:

Apropå dubbelmoral är nu även många jouralister i blåsväder. Bland andra vänstersajten CNN:s Jake Tapper har anklagat republikaner för att underminera demokratin genom anklagelser om valfusk. Detta samtidigt som han själv säljer en bok på Amazon där han anklagar republikaner för valfusk.

Vänsterns motto: "Det är inte fel när vi gör det".

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.