PRESIDENTVALET
 

Bekräftat: miljoner röster stulna

"Joe Biden lyckades stjäla valet!" I ett nytt meddelande från presidenten avslöjas att vänsterns rösträkningsdator Dominion stulit miljontals röster. Samtidigt säger dottern till en av "demokraternas" ledande politiker att hon är glad att "Biden lyckades stjäla valet".

Efter att bevisen på valfusk började lämnas in till domstolarna i måndags har flera oberoende statistiska undersökningar kommit fram till att de så kallade "demokraterna" vann valet genom ett massivt organiserat valfusk.

Nu återstår att förklara för väljarna exakt hur valfusket gått till.

Enligt en ny tweet som president Donald Trump just publicerat har den Soros och Clinton-kopplade röstfuskmaskinen "Dominion" stått för en stor del av valfusket, flera miljoner stulna röster.

Att Dominion var en valfuskdator vänstern uppfunnit var känt redan innan valet 2016, och det är därför som "demokraterna" installerat den för att "räkna röster" i så många vallokaler de kunnat.

Länk till Dominions manual som PDF.

Fantastisk rösträkningsdator: Den kan trycka sina egna valsedlar!

Som tur var förutsåg president Donald Trump att vänstern skulle valfuska, flera månader i förväg:

Valfuskdatorn Dominion kan med hjälp av mjukvaran Hammer and Scorecard ha ändrat omkring 3 procent av förtidsrösterna.

Flera oberoende statistiska modeller visar att de diktatorhyllande pro-kinesiska "demokraterna" valfuskat:

Bild: Faksimil

Efter att röstfusk bevisats genom Benford's Law ändrade vänsteraktivister på Wikipedia sajtens beskrivning av metoden. Syftet var givetvis att lura människor och stödja valfusket.

Bill de Blasios dotter: "Jag är överlycklig för att Joe Biden lyckades stjäla valet!"

Obamas CIA-chef Brennan, som röstade på USA:s kommunistparti under Kalla Kriget, kräver att president Trump avsätts på ett kuppliknande sätt:

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.