PRESIDENTVALET
 

Dominion räknade samma röster flera gånger

Hundratusentals röster förfalskade Nu finns de svurna vittnesmålen som lämnats in till domstolarna att läsa på nätet.

Ett dussintal visselblåsare har lämnat in edsvurna vittnesmål om organiserat valfusk i den ökända maffiastaden Detroit i Michigan.

Melissa Carone arbetade under valnatten som IT-tekniker för rösträkningsdatorn Dominion, och vittnar om hur hon såg fuskande valarbetare köra samma buntar röster genom rösträkningsmaskinen flera gånger.

När Melissa Carone rapporterade om valfusket till sin chef ska han ha sagt att de var där som IT-support, och skulle inte lägga sig i valet.

Idag avfärdade en lokal vänsterdomstol Melissas vittnesmål med argumentet att vittnesmålet inte stöds av andras berättelser. Detta är dock det tredje svurna vittnesmålet som avfärdas med det argumentet.

Syftet med vittnesmålen är att få till stånd en federal granskning av röstsedlarna i Michigan, och därefter en omräkning av rösterna.

Vänstern i USA vägrar givetvis att räkna om rösterna, och deras medhjälpare i media har redan utropat den pro-kinesiske kandidaten Joseph Biden som "president elect", trots att detta i verkligheten sker av elektorerna först i December.

Elektorerna utses i sin tur av delstaternas guvernörer och lagstiftare, utifrån valresultatet, som är rådgivande.

Rudy Giuliani: "300 000 - 400 000 röster är förfalskade i Michigan."

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.