PRESIDENTVALET
 

USA stormar serverhall i Tyskland

Dominion-servrar beslagtagna Vänsterns rösträkningsdator Dominion kan trycka sina egna valsedlar, har en säkerhetschef som stödjer Antifa, och anklagas för att styras från serverhallar i Tyskland.

Enligt den amerikanske politikern Louie Gohmert har USA:s militär stormat en serverhall i Tyskland och beslagtagit Dominion-servrar som vänstern i USA använt till valfusk.

Enligt anklagelsen har de pro-kinesiska "demokraterna" kontrollerat rösträkningen via Tyskland, med hjälp av det nyligen konkursade bolaget Scytl som har kopplingar till Bill Gates och till Microsofts medgrundare Paul Allen. Något Scytl själva förnekar.

Den amerikanska regeringen ska ha upptäckt att en av röstfuskdatorn Dominions servrar fanns i Tyskland. Därefter stormade tysk polis och USA:s militär serverhallen.

Genom att beslagta servern kan USA nu komma att ha direkta bevis på när rösträkningsdatorerna i USA fick instruktioner att sluta räkna. De kan också se varifrån ordern att sluta räkna kom ifrån och vem som startade algoritmen som började byta röster.

Den Clinton och Soros-kopplade röstäkningsdatorn Dominion kan inte bara koppla upp sig till Internet medan den räknar röster, den kan till och med trycka sina egna valsedlar.

I Dominions manual står det också precis hur man ska göra när man valfuskar:

Vänstern försöker fuska även i omräkningen av röster:

Rösträkningsdatorns Dominions säkerhetschef är Antifa-supporter:

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.