VALET 2022
 

M+SD har egen majoritet

Om män får bestämma En brittisk undersökning visar att ju mer "jämställt" ett land är, desto mindre riktig kunskap har kvinnorna om politik. Resultatet är en polarisering av samhället.

Om bara män skulle rösta i nästa val skulle Moderaterna och Sverigedemokraterna tillsammans få över 50 procent av rösterna. Förklaringen tros vara att män inte längre accepterar regeringens pro-kriminella politik.

Bild: Fjällsjö Nyheter

Ny regering efter valet 2022 om bara män röstade.

De politiska klyftorna mellan män och kvinnor ökar allt mer i Sverige. Framförallt står konflikten mellan unga naiva kvinnor som blivit lurade av vänsterlärarna i skolorna, och män i yngre medelåldern som arbetar och har familj.

Kvinnor är mycket överrepresenterade när det gäller att rösta på alla vänsterpartierna, och ju extremare och mer verklighetsfrämmande politiken är desto större är överrepresentationen. Mest tydligt är detta för rena galenskapspartier som Miljöpartiet och Feministiskt initiativ.

Unga kvinnor i sin tur skiljer sig från övriga kvinnor genom att i högre grad gilla ytterlighetspartier som Vänsterpartiet och Centerpartiet, istället för Socialdemokraterna och Moderaterna.

Enligt en undersökning från Economic and Social Research Council (ESRC), som rapporterats av den radikala socialdemokratiska tidningen The Guardian, kan kvinnornas politiska val bygga på okunskap.

Enligt undersökningen som gjorts i tio länder med tiotusen deltagare har kvinnor 20-30 procent lägre kunskaper om sitt lands politiska situation än vad män har. Samma sak kan uttryckas så att män har 25-43 procent bättre koll på de politiska frågorna, som exempelvis hur stor arbetslösheten är.

Undersökningen visar också att ju mer jämställt ett land är, enligt vänsterns definition av jämställdhet, desto mindre kunskap har kvinnorna om politik, jämfört med männen.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.