YOU WILL OWN NOTHING
 

The Great Reset är ny Nolltillväxtpolitik

"Build Back Better" The Great Reset kombinerar skrämselpropagandan om Växthuseffekten med den om Coronaviruset för att avskaffa kapitalismen och skapa miljöpartistisk Nolltillväxtpolitik.

I början av November publicerade Fjällsjö Nyheter en artikel om The Great Reset. Den senaste veckan har intresset för planen exploderat, inte minst för att World Economic Forum censurerat sin egen reklamvideo där de påstår att folk i framtiden inte ska få äga något, utan hyra allt (från deras företag, de ska äga allt).

European Management Conference grundades 1971 av Klaus Schwab, och bytte 1987 namn till World Economic Forum (WEF), som Schwab är ordförande för. WEF kallas ibland för "Davos", eftersom det är där som den årliga konferensen hålls.

Klaus Schwab har även suttit i styrelsen för den Wallenberg-ledda Bilderberggruppen, och har skrivit böckerna The Fourth Industrial Revolution, Shaping the Fourth Industrial Revolution och Covid-19 The Great Reset.

I jämförelse med liknande organisationer som Bilderberggruppen, Council on Foreign Relations, Trilaterala kommissionen och Chatham House är World Economic Forums möten något mer öppna. Förutom västoligarker deltar även flera ryska oligarker med kopplingar till den så kallade "Jeltsinfamiljen".

2018 fick Schwab priset China Reform Friendship Medal av Kinas dikator Xi Jinping, i praktiken för att ha medverkat till att avindustrialisera Europa och flytta fabrikerna Kina, som betalar lägre löner.

The Great Reset och Build Back Better är i praktiken nya modeord för Nolltillväxt, Hållbarbar utveckling och Agenda 2030. Koncept som uppfunnits av Rockefellerklanen och som numera mest förknippas med Miljöpartiet och med politisk indoktrinering i skolor och barnomsorg.

Denna extrema politik är sedan länge kopplad till teorin om Växthuseffekten, men nu håller samma vänsterpolitik på att istället genomdrivas med Coronaviruset som skrämselargument.

Enligt Ben Shapiro will Klaus Schwab och WEF ersätta kapitalismen med korporativism (fascism/socialdemokrati), ett sorts sammangående mellan staten och multinationella företag. Ett exempel på korporativism är så kallade "friskolor", vilka ägs av privata företag som skapar vinster för ägarna enbart genom att staten tvingar folket att ge företagen skattepengar.

Stakeholder capitalism (korporativism) ska enligt WEF ersätta shareholder capitalism (kapitalism). Det hela liknar Rothschildklanens Inclusive Capitalism, som också talar om "stakeholders" på ett liknande sätt.

Lynn Forester de Rothschild är grundare till the Coalition for Inclusive Capitalism, och har kopplingar till brittiska kungafamiljen, Clintonklanen, Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell. Hon arbetar med att avskaffa "kapitalismen" som vi känner den och säger att "Covid-19 will change capitalism forever":

Olof Palme, med kopplingar till Rothschildklanen, anklagades av LaRouche-rörelsen för just "Nolltillväxtfascism". Men i Riksdagen talade Palme mot Nolltillväxtpolitiken:

"Utvecklingen i vårt land alltsedan 1930-talet visar på ett övertygande sätt att sociala och fördelningspolitiska mål kan förverkligas både snabbare och mer genomgripande om den underliggande ekonomin är stark och expansiv."

"Vid den produktionsnivå som vårt land numera uppnått är de ekonomiska framstegen och åtgärder som stärker landets produktionsförmåga alltså inte mål i sig utan endast medel för att uppnå mera grundläggande sociala och politiska värden."

"En fortsatt ekonomisk tillväxt är alltså ett väsentligt medel för att skapa ökad sysselsättning och välfärd och för att utjämna inkomster och förmögenheter."

"Föreställningen om att sysselsättnings- och fördelningsproblemen lättare skulle lösas i ett samhälle med nolltillväxt saknar stöd i erfarenheten. Tvärtom finns det mycket som talar för att strukturproblemen kan bli avsevärt svårare att lösa i en sådan ekonomi och att även motsättningarna skärps när det gäller fördelningen av de ekonomiska resultaten."

"Inte heller i en ekonomi med nolltillväxt undgår man kraven på omställning och anpassning till den internationella utvecklingen. Men omställningarna blir betydligt svårare att möta när det inte finns andra sektorer med ökande produktion och sysselsättning som kan kompensera utvecklingen i de tillbakagående branscherna."

I talet från slutet av 70-talet tog Palme avstånd ifrån Nolltillväxten (The Great Reset), som enligt honom i praktiken går ut på att skapa påstådd "jämlikhet" genom att göra fler människor fattiga.

LaRouche å sin sida kritiserade Nolltillväxten eftersom den gynnar den "miljövänliga" finanssektorn på bekostnad av industrin (realekonomin), vilket lätt kan skapa ekonomiska luftslott.

"Kraftfulla individer, grupper och stora globala organisationer förespråkar en plan som heter "The Great Reset", vilken avser att använda den rädsla som skapats av coronaviruset för att omforma världen och uppnå netto nollutsläpp", skriver Sky News.

World Economic Forums Klaus Schwab säger att effekten av The Great Reset kommer att bli ungefär som ett världskrig, och att världen då kommer att bli rättvisare.

Tack vare den Fjärde industriella revolutionens planer på transhumanism kan Polisen i framtiden läsa terroristernas tankar, tror Schwab:

Enligt WEF är bland andra FN, IMF, Microsoft och British Petroleum med på The Great Reset:

Coronaviruset används just nu för att attackera köttindustrin, monopolisera livsmedelsindustrin och skapa matbrist. Matbrist är en klassisk metod för att skapa revolution:

De så kallade "Demokraterna" i USA är kopplade till "Europa" och arbetar för att USA ska förlora sin självständighet till en världsregering:

Valfusket i USA, handelskriget mot Kina och världspolitiken i stort handlar mycket om huruvida Trump ska kunna stoppa "Davos" planer. Globalisterna i form av "England" och "Tyskland" har gått all in, och bränner sina assets i USA (som exempelvis Clintonklanen"):

Bild: Faksimil

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.