PRESIDENTVALET
 

Kyle Rittenhouse frisläppt

FightBack.Law Idag "postade" Kyle Rittenhouse sin borgen på 20 miljoner kronor, och är därmed på fri fot.

Barnet Kyle Rittenhouse, som åtalats för mord av myndighetsaktivister efter att ha skjutit ihjäl en dömd pedofil som jagade honom under ett vänsterextremt upplopp, har frigivits mot borgen. Trots att insamlingarna flera gånger stängts ned av vänsterextremister har pojkens anhängare lyckats samla ihop över 20 miljoner kronor till hans försvar.

Som en del av de så kallade "demokraternas" presidentvalskampanj mördade vänsterväljare flera poliser och Trump-väljare i "demokratiskt" styrda städer i USA. Detta samtidigt som vänsterborgmästarna gav Polisen order att inte ingripa mot vänsterväljarnas mordbränder och plundring av städerna.

Det nya vänstervåldet i USA som leds av den ursprungligen tyska anti-tyska anarkistgruppen Antifa kan ses som ett resultat av europeisk/brittisk infiltration av amerikansk politik.

Utländsk makt i form av den republikanska högervektorn England/Lynn Forester/McCain och den "demokratiska" vänstervektorn England/Lynn Forester/Maxwell/Epstein/Clinton har dessutom samverkat mot USA:s president Donald Trump.

Den våldsbejakande extremismen i USA har möjliggjorts genom utländskt sponsrade vänsterpolitiker och vänsteråklagare. I USA tillsätts många allmänna åklagare genom lokala valkampanjer, något som fungerade bra så länge som bara de direkt berörda engagerade sig i valkampanjerna.

I Sverige finns liknande samförstånds-nätverk inom Socialdemokraterna och Moderaterna, och under våren och sommaren var det uppenbart att vänstern i Sverige kopierade demonstrationer och politiska argument från USA, samtidigt som Polisen vid flera tillfällen aktivt deltog i de vänsterextrema upploppen istället för att upplösa dem.

Lackmustestet för politiker (och journalister) i Sverige som deltar i denna "british collusion" är inställningen till länder som USA, Ryssland, Polen och Ungern.

Ett orimligt hatiskt intresse för vad som borde ses som dessa länders inre angelägenheter är ett säkert tecken på att politikern ifråga inte arbetar för Sverige.

Samförståndet över partigränserna ("british collusion") uppnås inte genom direkta överläggningar mellan politikerna, utan den gemensamma politiken skapas genom deltagande på överstatliga möten som Bilderberggruppen och World Economic Forum.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.