PRESIDENTVALET
 

Dominion styrs av England

Ska göra USA europeiskt Valfusket i USA som utförts med hjälp av rösträkningsdatorn Dominion syftar till att europeisera USA:s politik och i praktiken göra USA till en engelsk Dominion.

I England betyder Dominion ett landområde som styrs av Englands monark. Namnet på valfuskdatorn Dominion, vars säkerhetschef anklagas för att vara Antifa-ledare, är förmodlingen inspirerat av just denna betydelse.

Exempel på användning är "Dominion of New England" och "The Old Dominion" (Virginia, där CIA:s högkvarter ligger). Även Newfoundland, Sydafrika, Irland, Indien, Pakistan och Sri Lanka har kallats Dominion, medan Kanada, Australien och Nya Zeeland fortfarande är Dominions.

Termen Dominion är kulturellt hårt knuten till den engelske kolonialpolitikern Cecil Rhodes. Bland annat finns en känd bok om honom som heter just Dominion. I sitt testamente skriver Rhodes att hans sista vilja är att göra USA till en Dominion: "the ultimate recovery of the United States of America as an integral part of the British Empire".

Andrei Foursov: Cecil Rhodes a proposé l'établissement d'un dominion anglo-américain.

Detta är precis vad den Soros-kopplade rösträkningsdatorn Dominion försökt åstadkomma i presidentvalet 2020: Göra USA till en brittisk Dominion.

John McCain och Mitt Romney i Republikanerna och Hillary Clinton i "Demokraterna" har alla stötts av samma brittiska affärsmän, med Lynn Forester de Rothschild i spetsen. Därför är det naturligt att de är allierade över partigränserna mot USA:s president patrioten Donald Trump.

Medan George Soros redan från början stödde Obama och hans fredspolitik mot Bush- och Clintonklanernas krigspolitik, valde Lynn Forester att istället stödja krigshetsaren John "Insane" McCain efter att Obama besegrade hennes favorit Hillary Clinton i primärvalen.

Under bland annat kriget mot Syrien var det tydligt att Obama-Kerry inte är samma politiska djur som Clinton-McCain.

Men de representerar båda "England" och är allierade mot den amerikanska värdegrunden och mot president Trump.

Även i den svenska politiska debatten är speciellt stöd till axeln Clinton-McCain en stark markör för utländsk makt, speciellt inom partier som exempelvis Moderaterna.

Dominion stänger sina kontor och deras anställda raderar sig själva på sociala medier:

Glenn Beck lämnade Fox News efter att ha blivit attackerad för sin journalistiska granskning av George Soros. Här intervjuar han General Flynns advokat Sidney Powell.

Valfuskdatorn Dominion är gjord för att fuska. Rösterna räknades av servrar i Spanien och Tyskland:

En journalist som testade valsäkerheten i det skandalartade presidentvalet lyckades fuska hela 9 gånger av 10:

Rösträkningsdatorn fick slut på sin färgpatron. Valarbetare fick hjälpa den att fortsätta rösta på Biden:

Enligt journalisten Megyn Kelly, som via Fox News haft insyn i Murdoch-imperiet, har globalisterna nu gått "all-in" och satsar allt på att ta över makten i USA och genomföra sin politik där.

I Sverige är denna politik känd som Nolltillväxtpolitik, Hållbar utveckling och Klimatpolitik. Själva kallar globalisterna sin politik för The Great Reset. Deras slogan är: "You will own nothing".

Bild: Faksimil

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.