PRESIDENTVALET
 

Dominion styrs av England

Ska göra USA europeiskt Valfusket i USA som utförts med hjälp av rösträkningsdatorn Dominion syftar till att europeisera USA:s politik och i praktiken göra USA till en engelsk Dominion.

I England betyder Dominion ett landområde som styrs av Englands monark. Namnet på valfuskdatorn Dominion, vars säkerhetschef anklagas för att vara Antifa-ledare, är förmodlingen inspirerat av just denna betydelse.

Exempel på användning är "Dominion of New England" och "The Old Dominion" (Virginia, där CIA:s högkvarter ligger). Även Newfoundland, Sydafrika, Irland, Indien, Pakistan och Sri Lanka har kallats Dominion, medan Kanada, Australien och Nya Zeeland fortfarande är Dominions.

Termen Dominion är kulturellt hårt knuten till den engelske kolonialpolitikern Cecil Rhodes. Bland annat finns en känd bok om honom som heter just Dominion. I sitt testamente skriver Rhodes att hans sista vilja är att göra USA till en Dominion: "the ultimate recovery of the United States of America as an integral part of the British Empire".

Andrei Foursov: Cecil Rhodes a proposé l'établissement d'un dominion anglo-américain.

Detta är precis vad den Soros-kopplade rösträkningsdatorn Dominion försökt åstadkomma i presidentvalet 2020: Göra USA till en brittisk Dominion.

John McCain och Mitt Romney i Republikanerna och Hillary Clinton i "Demokraterna" har alla stötts av samma brittiska affärsmän, med Lynn Forester de Rothschild i spetsen. Därför är det naturligt att de är allierade över partigränserna mot USA:s president patrioten Donald Trump.

Medan George Soros redan från början stödde Obama och hans fredspolitik mot Bush- och Clintonklanernas krigspolitik, valde Lynn Forester att istället stödja krigshetsaren John "Insane" McCain efter att Obama besegrade hennes favorit Hillary Clinton i primärvalen.

Under bland annat kriget mot Syrien var det tydligt att Obama-Kerry inte är samma politiska djur som Clinton-McCain.

Men de representerar båda "England" och är allierade mot den amerikanska värdegrunden och mot president Trump.

Även i den svenska politiska debatten är speciellt stöd till axeln Clinton-McCain en stark markör för utländsk makt, speciellt inom partier som exempelvis Moderaterna.

Dominion stänger sina kontor och deras anställda raderar sig själva på sociala medier:

Glenn Beck lämnade Fox News efter att ha blivit attackerad för sin journalistiska granskning av George Soros. Här intervjuar han General Flynns advokat Sidney Powell.

Valfuskdatorn Dominion är gjord för att fuska. Rösterna räknades av servrar i Spanien och Tyskland:

En journalist som testade valsäkerheten i det skandalartade presidentvalet lyckades fuska hela 9 gånger av 10:

Rösträkningsdatorn fick slut på sin färgpatron. Valarbetare fick hjälpa den att fortsätta rösta på Biden:

Enligt journalisten Megyn Kelly, som via Fox News haft insyn i Murdoch-imperiet, har globalisterna nu gått "all-in" och satsar allt på att ta över makten i USA och genomföra sin politik där.

I Sverige är denna politik känd som Nolltillväxtpolitik, Hållbar utveckling och Klimatpolitik. Själva kallar globalisterna sin politik för The Great Reset. Deras slogan är: "You will own nothing".

Bild: Faksimil

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.