VÄNSTEREXTREMISM
 

Fd militär agent åtalas för grovt mutbrott

"Journalisterna i Östersund är för jävla usla" En vänsterextrem före detta bataljonschef och agent inom den militära underrättelsetjänsten åtalas nu för grovt mutbrott tillsammans med flera av sina misstänkta kumpaner.

Den djupt korrumperade C-kommunen Östersund drabbas nu av en ny våg av åtal mot flera av kommunens högsta chefer.

I centrum för åtalet står återigen den före detta bataljonschefen och militära underrättelseagenten Daniel Kindberg, med kopplingar till England, som förra året dömdes till tre års fängelse för ekonomiska brott i mångmiljonklassen.

Enligt åklagaren har Kindberg nu dessutom mutats vid sammantaget 31 tillfällen för sammanlagt drygt 5,5 miljoner kronor. En företrädare för Pilgrimsta hus åtalas samtidigt för grovt givande av muta.

Det var Pilgrimsta hus som byggde de så kallade Attefallshusen åt asylsökare. Husen kallades "innanförskapshem" av politikerna, men blev i praktiken nya skattebetalda utanförskapshem där Östersundsbor bland annat torterades.

Även Hans Carlsson, tidigare vice vd på Östersunds kommuns bolag Östersundshem, åtalas för grovt tagande av muta fördelat på 24 tillfällen värt sammanlagt 4,7 miljoner kronor.

Sammantaget åtalas fem personer denna gång, för grovt tagande av muta, grovt givande av muta, grovt bokföringsbrott alternativt försvårande av skattekontroll, medhjälp till grovt bokföringsbrott alternativt medhjälp till försvårande av skattekontroll, trolöshet mot huvudman och medhjälp till trolöshet mot huvudman.

Två av de nu åtalade arbetar på det sedan länge skandaliserade byggbolaget Peab, som enligt Uppdrag granskning sannolikt mutat Socialdemokraterna genom att producera gratis valpropaganda till partiet.

- F.d. officer inom den militära underrättelsetjänsten så man kan misstänka att hans raketkarriär inom näringslivet kan ha kopplingar till detta, spekulerar en användare på sociala medier.

Att Östersunds kommun är korrumperat och att Kindberg begick brott misstänktes länge av många i Östersund. Men inte förrän flyktingkrisen ställdes allt på sin spets, och det skapades en allians för att få bort Kindberg från makten.

Citatet nedan är från artikeln SVERIGES RADIO – rapport från värdeavgrunden, publicerad av Årets svensk Jens Ganman:

"Ibland försöker SRJ klämma dit Kindberg om hans dubbla poster och yviga fastighetsaffärer men man lyckas aldrig. Kindberg är för skicklig, för rutinerad. Han har ett förflutet inom den militära underrättelsetjänsten och är inte ett dugg rädd för journalister. Han ställer alltid upp på att bli intervjuad och en gång morrar han till mig på sin lite släpiga Ångermanlandsdialekt:

-”Journalisterna i Östersund är för jävla usla. De skulle inte kunna sätta dit mig ens om jag gav dem all information de behöver. Det är för fan ett demokratiproblem! Med så svag lokalmedia!”"

Speciellt nämns den vänsterextreme SR-journalisten Fredrik Vestberg som "inte vågar möta Kindberg öga mot öga".

Samme Vestberg lyckades dock under samma tidsperiod med hjälp från den vänsterextrema våldsgruppen Antifa stänga ned konkurrenten Fjällsjö Nyheter under tre dagar, samtidigt som han hetsade mot Sverigedemokrater och lågutbildade på sin privata facebook, som han självklart prydde med SR:s logotyp.

Inte så förvånande kanske var Kindberg länge "journalisternas" favorit. Förutom sitt chefsskap inom kommunen ledde han även den lokala bollklubben ÖIK, som han förvandlade till en vänsterextrem propagandaföreställning.

Bland annat profilerade sig bollklubben för fri bidragsinvandring och HBTQ, och skolades politiskt av vänsterextrema samer från Stockholm som ligger i konflikt med de renskötande norrländska samerna.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.