YTTRANDEFRIHET
 

Facebooks censur avslöjas av visselblåsare

"Faktagranskare" censurerar En ny visselblåsare har trätt fram och avslöjat precis hur Facebook rundar amerikanska lagar för att censurera vanligt folk från att uttrycka sina lagstadgade åsikter.

En visselblåsare som arbetat som "faktagranskare" åt Facebook avslöjar nu att granskningen egentligen handlar om politisk censur för att gynna vänstern och multinationella företag:

Svindeln går ut på att Facebook hyr in "faktagranskare" från utlandet, som inte lyder under de amerikanska yttrandefrihetslagarna. När "faktagranskarna" avslöjas med att censurera användarna skyller Facebook på företaget de hyrt in för att "faktagranska".

Facebook har själva skapat ett robotprogram som söker igenom samtliga användares inlägg, och skickar politiska inlägg som inte är vänster till de utländska "faktagranskarna".

För att en konservativ debattör ska censureras krävs bara att någon av de idéer som framförs i inlägget är kontroversiella (enligt vänstern). Medan våldsamma vänstermänniskor öppet får bryta mot lagen utan att censureras.

Dessutom sätter "faktagranskarna" falska kvalitetsstämplar på vänsterinlägg, även när dessa innehåller felaktigheter.

Ibland är det till och med "faktagranskarna" själva som skrivit inläggen eller artiklarna. Samma människor som hyrs in av Facebook hyrs nämligen in av vänsteretablissemangets nyhetsmedia, för att skriva nyhetsartiklar.

Visselblåsaren berättar även att deras jobb är att hjälpa de så kallade "demokraterna" att stjäla valet i USA, och hjälpa multinationella företag att ersätta kapitalistisk marknadsekonomi med planekonomisk korporativism - The Great Reset.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.