THE GREAT RESET
 

Great Reset - Megacities

Korporativism ersätter Kapitalism Över hela världen går nu vänsterpolitiker ut och tar ställning för The Great Reset, en ny sorts Nolltillväxtpolitik som ska ersätta kapitalismen med planekonomisk korporativism.

Multinationella företag i allians med Kina har gått all-in på att kuppa bort USA:s president Donald Trump och genomdriva vad de kallar The Great Reset / Build Back Better / Megacities on the Move / Agenda 30 / Hållbar utveckling / Nolltillväxt.

World Economic Forums slogan är: "You will own nothing and be happy!". Vad som planeras är i princip en planekonomi kontrollerad av storföretagen, med lägre levnadsstandard för alla utom de superrika.

I praktiken är politiken en radikal omfördelning av ekonomiska resurser, från framförallt medelklassen till den rikaste 0,001 procenten. Som argument används framförallt det så kallade "klimatet" och Covid-viruset.

Det bakomliggande syftet med Nolltillväxtpolitiken är att bevara den europeiska härskande klassens makt, genom att minska världens befolkning och därmed antalet konkurrenter om makten.

Nolltillväxt -> Lägre levnadsstandard -> Minskad befolkning.

Nu släpper Sveriges Socialdemokratiska regering en propagandavideo för agendan:

Att alla blir fattigare, utom de superrika, är "rättvist för alla" enligt den nya tidens Socialdemokrater.

Budskapet stämmer överens med den nio år gamla reklamvideon från FN / Rockefeller Philanthrophy Advisors, som lär skolbarnen i England att bara superrika ska få ha bilar i framtiden. Och kött får man bara äta på födelsedagen.

Glöm det fria skolvalet. I framtiden får barnen inte ens välja vilken utbildning de passar för:

Politikernas så kallade "internationella samarbete" kommer egentligen ifrån ett passivt deltagande på storföretagarnas möten som World Economic Forum och Bilderbergruppen, där politiken förklaras för dem.

Därefter används vänsteretablissemangets medier för att forma den "allmänna opinionen". Vilket resulterar i att politikerna ser ut att följa "tidsandan".

Bland andra Fake News-kanalen CNN:s ägare Ted Turner vill minska Jordens befolkning till 2 miljarder: "Växthuseffekten, vi kommer alla att vara kannibaler, civilisationens undergång..."

Hur kan folk tro på Turners uppenbara skrämselpropaganda om kannibaler? Svaret är att de flesta inte gör det. Media skapar en falsk verklighet genom att konsekvent lyfta fram de mest lättlurade personerna, vilket skapar ett fiktivt stöd för politiken.

Alla undersökningar visar att vänsterns kannibalpropaganda misstros av alla grupper i samhället, förutom möjligen naiva tonårsflickor som lurats av vänsterlärarna i skolan.

USA:s president Donald Trump är en av få politiska ledare som står emot Nolltillväxtpolitiken:

Bild: Faksimil

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.