KONTRASPIONAGE
 

SVT mörkar Centerpartiets koppling till barnvåldtäkter

"Fy fan vad utstuderat" I vad som verkar vara en politisk kupp avslöjas nu att en av Centerpartiets högsta ledare lever tillsammans med en pedofil som bland annat dömts för 22 grova våldtäkter mot barn.

"Stureplanscenterns frontperson" och Centerpartiets andre vice ordförande EU-parlamentarikern Fredrick Federley har tvingats bort ifrån politiken. Eller som han själv uttrycker det: "tagit en paus".

Detta efter att flera medier avslöjat att en "närstående" han bor tillsammans med dömts för 22 grova våldtäkter mot småbarn, barnpornografibrott och en rad andra sexuella övergrepp mot barn.

"Stoppa Pressarna kan avslöja att EU-parlamentarikern Fredrick Federley lever med en dömd pedofil som bland annat är fälld för 22 fall av grov våldtäkt mot barn."

"Enligt domen som Fria Tider har tagit del av livesände Fredrik Federleys sambo barnvåldtäkterna via nätet till medlemmar på den nordiska gaycommunityn Qruiser, där andra homosexuella hejade på och gav honom instruktioner om hur han skulle utföra sina pedofila övergrepp."

Brott som givetvis ledningen i Centerpartiet vetat om.

Centerpartiet och Miljöpartiet är de partier i svensk politik som mest uppenbart arbetar för utländsk makt. C-ledaren Annie Lööf deltar öppet i utländska maktgruppers påverkan på svensk politik, och Federley har länge kampanjat för agendan som numera kallas The Great Reset.

Just komprometterande kopplingar till sexuella övergrepp mot barn är ett återkommande tema för många av politikerna inom Centerpartiets internationella maktgrupp, där bland andra Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell och delar av brittiska kungahuset ingår. Därför är det viktigt att SÄPO nu utreder om Centerpartiets extrema politik kan ha samband med press från utlandet.

"Annie Lööfs debattartikel angående hårdare tag mot dessa brott skrevs 2 dagar innan, fy fan vad utstuderat, försöka rädda det som räddas kan", kommenterar en användare på sociala medier.

Eftersom Centerpartiet stödjer den socialdemokratiska regeringen har den socialdemokratiskt beroende statsmedian SVT valt att censurera nyheten om Fredrick Federleys "paus" från politiken. Istället för att berätta sanningen för väljarna skriver man bara att Federley "mår dåligt".

Trots statsmedians försök till skademinimering är det svårt att tänka sig att Fredrick Federley släpps in i politiken igen, med tanke på att oppositionen då alltid har öppet mål gällande C-topparnas politiska omdöme. Barnen som våldtogs av "sambon" var bara mellan 6 och 9 år gamla.

Men med tanke på att Centerpartiet hämtar sin "legitimitet" ifrån utlandet ska folk inte vara förvånade om det extrema partiet struntar blankt i vad svenskar anser om saken.

Fredrick Federley själv är kanske mest känd för sin kamp för legalisering av prostitution, en fråga som många inom HBTQ-rörelsen anser är viktig.

Tidigare i år rapporterade socialdemokratiska Aftonbladet om Federleys "rasande attacker" mot Moderaterna, en konflikt som verkar ha tagits just å Socialdemokraternas vägnar:

"C-toppen Fredrick Federley går nu till rasande attack mot Moderaterna och Ulf Kristersson."

"- De är beredda att gå till sängs med vem som helst."

Förutom vice ordförande i Centerpartiet är Fredrick Federley även vice ordförande för den liberala gruppen Renew Europe i Europaparlamentet, och har varit partiets migrationspolitiske talesperson samt ledare för Centerpartiets numera ökända ungdomsförbund CUF som kämpar för att legalisera pedofili.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.