PRESIDENTVALET
 

General Flynn benådad

"En armé av digitala soldater" Efter att vänsterns myndighetsaktivister obstruerat rättvisan i över ett halvt år benådas nu General Flynn av USA:s president.

President Donald Trumps populäre nationelle säkerhetsrådgivare General Michael Flynn är nu officiellt benådad. Den partipolitiskt motiverade utredningen mot honom lades ned tidigare i år, men eftersom myndighetsaktivister fördröjt den officiella friförklaringen undanröjs nu obstruktionen av rättvisan genom en benådning.

General Flynn anklagades av vänsterns myndighetsaktivister inom FBI för att ha ljugit för myndighetsaktivisterna, och erkände sig först skyldig efter att myndighetsaktivisterna hotat hans son och hans egna advokater lurat honom. Senare tog han tillbaka erkännandet och advokatbyrån erkände att man varit partiska.

Tidigare har även Roger Stone benådats, av liknande skäl. Nu är frågan om även Paul Manafort kommer att bli benådad. Även Manafort fängslades på grund av sitt stöd till Trump under valrörelsen 2016, men till skillnad från de andra är Manafort mer av en agent i Kalla Krigets anda, och är därför i större svårigheter.

Sidney Powell som är General Flynns nya advokat menar att de så kallade "demokraterna" har vapeniserat rättsväsendet mot USA:s republikaner.

Fox News: Den Djupa staten i form av justitiedepartementet, domstolen, FBI, och till och med Flynns egna advokater gaddade ihop sig emot honom av partipolitiska skäl.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.