PEDOGATE
 

Centerpartiets pedofilkopplingar är internationella

Kräver legalisering av barnsex Centerpartiets nära relationer till dömda pedofiler är vanlig bland Västvärldens liberala partier, med kopplingar till utländsk makt i form av England och Kina.

Förra veckan avslöjade Stoppa Presserna den tidigare censurerade nyheten om att pedofiler infiltrerat Centerpartiet och misstänks ha inflytande över den högsta ledningen.

Pedofilernas inflytande i Centerpartiet kan bland annat ha visat sig genom att Centerpartiets ungdomsförbund (CUF) numera öppet kräver att Sverige legaliserar sex med barn.

Att toppnamnet och andre viceordföranden Fredrick Federley valt att bli sambo med en dömd pedofil, och är nära vän med andra dömda pedofiler, kan tyckas vara ett politiskt självmordsförsök.

Att även partiledaren Annie Lööf är vän med en av de dömda Center-pedofilerna, en norsk Senterpartiet-medlem, kan även det tyckas vara anmärkningsvärt.

Men verkligheten är att denna omständighet är vanlig bland Västvärldens liberala partier. De liberala partierna svämmar över med pedofilkopplingar.

Liberala partier har kopplingar till pedofiler, England och Kina

Exempelvis har Kanadas premiärminister Justin Trudeau också varit rumskompis och nära vän med en dömd pedofil-ledare, som Trudeau även engagerade politiskt i sitt parti, ett systerparti till Centerpartiet.

Justin Trudeau är förutom premiärminister även partiledare för Kanadas liberala parti, som traditionellt driver Englands intressen i Kanada. Trudeau tillhör Trudeauklanen, en klan som liknar Bidenklanen, Clintonklanen och Reinfeldtklanen till sina politiska ambitioner.

Justin Trudeaus far Pierre Trudeau var även han premiärminister samt partiledare för Kanadas liberala parti. Sonen Justin föddes efter att pappa premiärministern i hemlighet gift sig med en kvinna han träffat på Tahiti, och senare skiljde sig ifrån.

Den så kallade "välgörenhetsorganisationen" Pierre Elliot Trudeau Foundation, som grundats av Pierre Trudeau och där Justin Trudeau är medlem, är ökänd efter att ha använt sig av en organisationssymbol som enligt FBI är en hemlig pedofil kod för "Boy Lover".

Bild: Faksimil

Genom PizzaGate avslöjades att varianter av symbolen "Boy Lover" används regelmässigt av många liberaler.

Förutom Trudeauklanens många kopplingar till ökända pedofiler (som offentliggjorts genom anklagelser från bland andra Justin Trudeaus frus kusin Amy MacPherson) har den även kopplingar till Clinton, Bronfman, Kuba, Kina, Muslimska brödraskapet och många andra inom den Engelska intressesfären.

Enligt Justin Trudeau är kommunistiska Kina det land i världen som han beundrar mest. Som argument angav han att Kina är en diktatur, något som hyllas av den extrema Klimatrörelsen som kräver ett styrelseskick de kallar "global despoti".

Liksom Centerpartiet och Reinfeldt har Trudeau kopplingar till "kinesiska miljardärer" (Kinas kommunistparti/Folkets befrielsearmé).

Det var Richard Nixon, David Rockefeller och Justin Trudeaus pappa Pierre Trudeau som "öppnade upp" Kina genom att besöka landet 1972-1973.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.