PEDOGATE
 

Centerpartiets pedofilkopplingar är internationella

Kräver legalisering av barnsex Centerpartiets nära relationer till dömda pedofiler är vanlig bland Västvärldens liberala partier, med kopplingar till utländsk makt i form av England och Kina.

Förra veckan avslöjade Stoppa Presserna den tidigare censurerade nyheten om att pedofiler infiltrerat Centerpartiet och misstänks ha inflytande över den högsta ledningen.

Pedofilernas inflytande i Centerpartiet kan bland annat ha visat sig genom att Centerpartiets ungdomsförbund (CUF) numera öppet kräver att Sverige legaliserar sex med barn.

Att toppnamnet och andre viceordföranden Fredrick Federley valt att bli sambo med en dömd pedofil, och är nära vän med andra dömda pedofiler, kan tyckas vara ett politiskt självmordsförsök.

Att även partiledaren Annie Lööf är vän med en av de dömda Center-pedofilerna, en norsk Senterpartiet-medlem, kan även det tyckas vara anmärkningsvärt.

Men verkligheten är att denna omständighet är vanlig bland Västvärldens liberala partier. De liberala partierna svämmar över med pedofilkopplingar.

Liberala partier har kopplingar till pedofiler, England och Kina

Exempelvis har Kanadas premiärminister Justin Trudeau också varit rumskompis och nära vän med en dömd pedofil-ledare, som Trudeau även engagerade politiskt i sitt parti, ett systerparti till Centerpartiet.

Justin Trudeau är förutom premiärminister även partiledare för Kanadas liberala parti, som traditionellt driver Englands intressen i Kanada. Trudeau tillhör Trudeauklanen, en klan som liknar Bidenklanen, Clintonklanen och Reinfeldtklanen till sina politiska ambitioner.

Justin Trudeaus far Pierre Trudeau var även han premiärminister samt partiledare för Kanadas liberala parti. Sonen Justin föddes efter att pappa premiärministern i hemlighet gift sig med en kvinna han träffat på Tahiti, och senare skiljde sig ifrån.

Den så kallade "välgörenhetsorganisationen" Pierre Elliot Trudeau Foundation, som grundats av Pierre Trudeau och där Justin Trudeau är medlem, är ökänd efter att ha använt sig av en organisationssymbol som enligt FBI är en hemlig pedofil kod för "Boy Lover".

Bild: Faksimil

Genom PizzaGate avslöjades att varianter av symbolen "Boy Lover" används regelmässigt av många liberaler.

Förutom Trudeauklanens många kopplingar till ökända pedofiler (som offentliggjorts genom anklagelser från bland andra Justin Trudeaus frus kusin Amy MacPherson) har den även kopplingar till Clinton, Bronfman, Kuba, Kina, Muslimska brödraskapet och många andra inom den Engelska intressesfären.

Enligt Justin Trudeau är kommunistiska Kina det land i världen som han beundrar mest. Som argument angav han att Kina är en diktatur, något som hyllas av den extrema Klimatrörelsen som kräver ett styrelseskick de kallar "global despoti".

Liksom Centerpartiet och Reinfeldt har Trudeau kopplingar till "kinesiska miljardärer" (Kinas kommunistparti/Folkets befrielsearmé).

Det var Richard Nixon, David Rockefeller och Justin Trudeaus pappa Pierre Trudeau som "öppnade upp" Kina genom att besöka landet 1972-1973.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.