PEDOGATE
 

Fjärde pedofil kopplas till Centerpartiet

"Sårbar för utpressning" Pedofilhärvan kring extrema Centerpartiets högsta ledning växer. Nu lyfter mainstream-media frågan om partiet kan ha utpressats till att driva en sanslös politik.

Centerpartiet kopplades igår till en tredje pedofil, den så kallade Brevduve-pedofilen. I likhet med de tidigare fallen (Björbo-pedofilen och norska Senterpartiet-pedofilen) är det återigen Centerpartiets högsta ledning som sammankopplas med den dömda pedofilen.

När avslöjandet om den första pedofilskandalen briserade varnade Fjällsjö Nyheter för att utländsk makt kan ha utnyttjat situationen. Speciellt med tanke på hur Centerpartiet de senaste åren blivit allt mer extremt och samhällsfrånvänt.

Nu går även Expressen ut med samma farhågor:

"Det går inte att utesluta att han indirekt har utsatt barn för fara. Och han har ytterst gjort sig sårbar för påtryckningar och utpressning i egenskap av högt uppsatt svensk och internationell politiker", skriver Expressen i en ledare.

Den tredje Centern-pedofilen är dömd för flera sexuella övergrepp mot unga barn, företrädesvis mot pojkar.

Idag kopplas Centerpartiets högsta ledning till en fjärde pedofil:

Den fjärde pedofilen är mest känd under sitt tidigare namn Thomas Quick. Quick är bland annat dömd för sexuella övergrepp mot fyra pojkar. En av pojkarna var inlagd på barnkliniken på Falu lasarett, där Quick jobbade som 19-åring.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.