MÅNGFALDSPOLITIK
 

Brist på mångfald i Miljöpartiet

"Ni lever som ni lär?" När Miljöpartiet väljer nytt språkrör lyser mångfalden med sin frånvaro.

I den senaste opinionsmätningen från Sentio hade vänsterextrema Miljöpartiet bara stöd av 3,3 procent av väljarna. Vilket kan jämföras med Demoskops senaste mätning där partiet fick 3,4 procent.

Detta betyder att mäns stöd till partiet nu ligger på ca 1 procent av medborgarna. Vilket bland annat märks på så sätt att Miljöpartiet sedan förra året har två kvinnliga gruppledare i Riksdagen, Janine Alm Ericson och Annika Hirvonen Falk, istället för som tidigare en man och en kvinna.

Den så kallade "mångfaldspolitiken" lyser även med sin frånvaro i det nya partiledarvalet:

Valet till nytt språkrör är sammankallat efter att Isabella Lövin (tidigare Harrius och Löfvin) meddelat sin avgång.

Journalisten Isabella Lövin är vice statsminister, vilket i Sverige inte betyder någonting alls om du är kvinna. Det är anmärkningsvärt att i den Feministiska stormakten Sverige ges den vice statsministern bara makt om den är man. Om vice statsministern är kvinna utses istället en man som statsministerns ställföreträdare.

Att Socialdemokraterna ändå utser kvinnor som vice statsministrar, trots att titeln är innehållslös, beror på att partiet tycker om att lura sina väljare.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.