PRESIDENTVALET
 

Trump är tillbaka

"Hold the line" USA:s president Donald Trump är ute på valkampanj igen. Inatt höll han ett valtal i Georgia.

Inatt höll president Donald Trump ett nytt valmöte, denna gång för GOP-senatorerna Kelly Loeffler och David Perdue. Mötet skedde i Georgia inför nästa månads kritiska val som kan avgöra kontrollen över det amerikanska överhuset senaten.

I valtalet sade president Trump att det nu är dags att kämpa hårdare än någonsin, och att han hoppas att elektorerna och Högsta domstolen kommer att rädda landet från vänstern som hatar USA och som därför vill förstöra det unika folkstyre amerikaner byggt upp.

Det hoppfulla budskapet kommer efter att vänsterns presidentkandidat "Joe" Biden kommit med ännu fler bisarra uttalanden, som gör att folk ifrågasätter hans förstånd.

I sitt senaste klumpiga framträdande påstod Biden, otroligt men sant, att han "ska utveckla en sjukdom och avgå" om han inte är överens med sin vice presidentkandidat, den djupt impopulära vänsterextremisten Kamala Harris.

Under valrörelsen påstod Biden bland annat att han skapat "världshistoriens största valfuskorganisation".

Trumps huvudbudskap var att amerikaner måste rösta i senatsvalet, trots att demokraterna kommer att valfuska och trots att nästan 100 miljoner amerikaner numera misstror valsystemet. Därefter ska republikanerna kräva att id-kort införs som krav för att få rösta.

Det framkom även att Trump samlat ihop två och en halv miljarder kronor de senaste två veckorna och presidenten upprepade memen "Hold the line".

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.