PRESIDENTVALET
 

Trump är tillbaka

"Hold the line" USA:s president Donald Trump är ute på valkampanj igen. Inatt höll han ett valtal i Georgia.

Inatt höll president Donald Trump ett nytt valmöte, denna gång för GOP-senatorerna Kelly Loeffler och David Perdue. Mötet skedde i Georgia inför nästa månads kritiska val som kan avgöra kontrollen över det amerikanska överhuset senaten.

I valtalet sade president Trump att det nu är dags att kämpa hårdare än någonsin, och att han hoppas att elektorerna och Högsta domstolen kommer att rädda landet från vänstern som hatar USA och som därför vill förstöra det unika folkstyre amerikaner byggt upp.

Det hoppfulla budskapet kommer efter att vänsterns presidentkandidat "Joe" Biden kommit med ännu fler bisarra uttalanden, som gör att folk ifrågasätter hans förstånd.

I sitt senaste klumpiga framträdande påstod Biden, otroligt men sant, att han "ska utveckla en sjukdom och avgå" om han inte är överens med sin vice presidentkandidat, den djupt impopulära vänsterextremisten Kamala Harris.

Under valrörelsen påstod Biden bland annat att han skapat "världshistoriens största valfuskorganisation".

Trumps huvudbudskap var att amerikaner måste rösta i senatsvalet, trots att demokraterna kommer att valfuska och trots att nästan 100 miljoner amerikaner numera misstror valsystemet. Därefter ska republikanerna kräva att id-kort införs som krav för att få rösta.

Det framkom även att Trump samlat ihop två och en halv miljarder kronor de senaste två veckorna och presidenten upprepade memen "Hold the line".

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.