ELON MUSK
 

Elon Musk flyr Kalifornien

"The final straw" Allt fler flyr New Yorks och Kaliforniens extrema vänsterpolitik. Senast i raden är Elon Musk.

Elon Musk är officiellt världens näst rikaste person bakom värste konkurrenten Jeff Bezos. Efter vänsterns skattehöjningar och Corona-socialism lämnar nu Elon Musk Kalifornien, och flyttar till Texas huvudstad Austin.

Musk tillbringar redan större delen av sin tid i Texas, på grund av delstaten republikanska politik. Både Tesla, Boring Company och SpaceX har verksamhet där.

Redan i Maj twittrade Musk om att han säljer alla sina fysiska ägodelar och att han inte ska äga något hus. Kort därefter lade han ut flera av sina hus i Kalifornien till försäljning.

Ett ytterligare skäl till flytten kan vara att Texas inte har någon inkomstskatt, något som är möjligt tack vare delstatens ekonomiska politik. Kalifornien å andra sidan har USA:s högsta inkomstskatt, hela 13 procent.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.