PRESIDENTVALET
 

Högsta domstolen griper in i presidentvalet

"Alla vet att vi vann" Högsta domstolen i USA engageras nu på flera sätt i presidentvalet i USA.

Texas har just stämt de valfuskande delstaterna Georgia, Pennsylvania, Michigan och Wisconsin i USA: s högsta domstol, eftersom deras nyinförda kritiserade valförfarande anses bryta mot konstitutionens krav på lika villkor i alla delstaters federala val.

Samtidigt håller USA:s Högsta domstol på att ta kontrollen över de lokala domstolarna, så att de inte ska kunna förhindra en revision av de omstridda delstaternas valsedlar. Konservativa domare har nu kontrollen över just de delstater som Texas stämt (men inte Arizona).

Förutom det uppenbara valfusket präglas presidentvalet av flera andra mystiska omständigheter. Exempelvis den att vänstermedier falskt utropat de så kallade "demokraternas" presidentkandidat Joseph Biden till "President Elect", trots att han inte är det.

Att Biden ens valdes till presidentkandidat är underligt, eftersom han uppenbarligen inte är i form för att klara jobbet. Varför Biden valde Kamala Harris till sin Vice presidentkandidat undrar också många, eftersom hon är den bland "demokrater" minst populära politikern och förlorade primärvalen med rekordstor marginal.

Att Biden under valkampanjen gick ut med att hans parti skapat "Världshistoriens största valfuskorganisation" tyder inte heller på att hans försök på presidentposten är seriöst.

Vänstermedias rapporter om valet och vad man kan se med egna ögon går alltså inte ihop.

President Trumps inställning är att han vunnit och kommer att fortsätta vara president, och det verkar som att Högsta domstolen och militärens underrättelsetjänst och specialstyrkor stödjer honom.

"We had an election where we won by a lot, everybody knows it, even the other side knows it ... we actually won by a landslide."

"It’s going to be six incredible weeks and you’re going to see a lot of action, that I can tell you."

"We’ve had a great four years and one way or another we’re going to have a great four years because this next four years is going to be very exciting."

Justitiedepartementet, CIA och FBI, som skulle kunna sägas kontrolleras av Bush, Bush respektive Obama, med Obama som junior partner, verkar dessutom vara i gungning, och kan komma att få nya ledare innan valet är avgjort.

CIA:s högkvarter i Langley heter förövrigt "George Bush Center for Intelligence", vilket ger en fingervisning om klanens inflytande. Det är sedan länge känt att Bush och Obama är släkt med varandra, och att Obamas föräldrar har kopplingar till CIA och lärde känna varandra när de läste ryska på universitetet.

Trump meddelar nu att han kan komma att ge en presidentorder om att göra om de omstridda valen, utan valfuskdatorn Dominion, med militärer som valobservatörer. Samtidigt uppmanar många av hans anhängare, bland andra General Flynn, till att införa krigslagar för att komma till rätta med utländsk valpåverkan.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.