PRESIDENTVALET
 

20 stater hävdar valfusk

"This is the big one" Texas får stöd av 19 andra delstater i sin stämning mot de så kallade "demokraternas" valfuskorganisation.

Inför presidentvalet i USA hävdade de så kallade "demokraternas" impopuläre presidentkandidat Joseph Biden att han skapat "världshistoriens största valfuskorganisation".

Efter valet, som uppenbarligen inte gick rätt till, har Texas stämt de valfuskande vågmästarstaterna Georgia, Pennsylvania, Wisconsin och Michigan, och får nu stöd av 19 andra delstater.

Tusentals privatpersoner har klivit fram och vittnar om världshistoriens största valfuskorganisation:

Samtidigt har parlamentet i USA vägrat att godkänna Biden som President-elect:

Vänstermedia har i flera veckor ljugit för sina läsare, och felaktigt hävdat att Biden är President-elect. Tyvärr förstår inte alla att det rör sig om falska nyheter från "demokraternas" egna partiorgan.

Både vänstermedias "journalister" och Bidens "rådgivare" deltar på planeringsmöten som anordnas av kinesiska kommunistpartiet.

Kanadas prokinesiske premiärminister Justin Trudeau har redan bjudit in diktaturen Kinas militär för att träna vinterkrig i Kanada.

Facebook/Youtube är nu desperata eftersom verkligheten inte stämmer överens med deras propaganda. Därför ska nu alla videor som anklagar "demokraterna" för valfusk censureras helt.

Världens största falska nyhetskanal CNN hävdar felaktigt att Högsta domstolens granskning av valfusket innebär att "demokratin mördas!"

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.