PRESIDENTVALET
 

Kina stal valet i USA

Pentagon bryter med CIA Kina anklagas nu för att ligga bakom valfusket i USA, efter att två miljoner kinesiska kommunistspioner precis avslöjats i en läcka.

General Michael Flynn, som varit chef för USA:s militära underrättelsetjänst, säger att "Vi har avgörande bevis för utländskt inflytande i USA: s val". Framförallt är det Kina som nu pekas ut som delaktig i valfusket i USA.

Som tur är finns det ett reglemente på plats för just en sådan här situation:

Samtidigt släpps nu informationen om att två miljoner kinesiska kommunistspioner avslöjats.

Avslöjandet om att två miljoner kinesiska spioner infiltrerat Västvärldens demokratier ger en bra bakgrundsbild för hur situationen måste hanteras.

Trots att vänstermedia censurerar både kuppförsöket mot demokratin och valinformation i allmänhet får fler och fler medborgare kännedom om de många utredningar som finns mot den prokinesiska Bidenklanen.

I något som liknar en samordnad kampanj har Pentagon dragit in sitt militära stöd till CIA:s "internationella counterterrorism".

Detta ska få effekt i Januari, och innebär att CIA måste finansiera och kanske även ordna egen logistik för sina uppdrag i krigshärjade länder, länder som krigshärjats framförallt av Bush- och Clintonklanen.

Pentagon motiverar brytningen med CIA med att man behöver ha sina militära resurser redo mot diktaturer som Kina.

President Trump är mycket populär inom militären, och fler medborgare röstade på honom än någon annan president i världshistorien.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.