PRESIDENTVALET
 

Kina: USA snart besegrat

"Vi är en segrarmakt" Med hjälp av Coronaviruset och Nolltillväxtpolitik ska Kina ta över USA:s roll som världens ledare.

Allt fler bevis presenteras nu på diktaturen Kinas infiltration av demokraterna i Europa och Nordamerika. Frågan är om världens demokratier ännu har metoder för att freda sig, eller om det är för sent och auktoritära vänsterregimer kommer att ta över.

USA:s utrikesminister Mike Pompeo varnade idag för att det Kinesiska kommunistpartiet är Amerikas främsta utländska motståndare (betoning på utländska) och varnade för Kinas infiltration av landets regering, företag och skolor.

"Vi har sett detta överallt, och president Trump har varit USA: s första president och uppriktigt sagt en av de första globala ledarna som identifierat denna utmaning från det Kinesiska kommunistpartiet", sade Pompeo på måndagen.

"I denna kamp mot viruspandemin kommer det att finnas segrande makter och besegrade. Vi är en segrarmakt, medan USA fortfarande är fastkört och, tror jag, mycket väl kan bli en besegrad makt", förklarar Wang Xiangsui, en pensionerad kinesisk överste som undervisar vid ett universitet i Peking.

Det största hotet mot Västvärldens demokratier just nu är att Kina och dess allierade inom politiken och ekonomin lyckas kuppa bort USA:s president Donald Trump och införa Nolltillväxt (under den nya sloganen The Great Reset).

Nolltillväxtpolitik är ett annat ord för att helt och hållet flytta alla demokratiernas fabriker till diktaturen Kina.

Australien kan bli det första landet som tas över ekonomiskt och geopolitiskt av Kina.

Två miljoner kinesiska kommunister har infiltrerat Västvärldens demokratiska system, multinationella företag, och universiteten, hävdar australiska SkyNews: "Rob, Replicate, Replace".

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.