DRAIN THE SWAMP
 

Svensk miljardär gripen för barnsex-trafficking

Kompis med CIA-chef En etniskt svensk dollarmiljardär som är kompis med både brittiska kungahuset och en före detta CIA-chef har gripits för barnsexhandel.

Den Kanada-baserade finlandssvenske modedesignern Peter Nygård greps igår för bland annat sex trafficking och racketeering. Bland annat anklagas han för våldtäkt mot 8 barn i tonåren.

Eftersom Kanada är ett högkvarter för barnsexhandel är det en åklagare i Donald Trumps USA som begärt att Nygård ska gripas och utlämnas.

Peter Nygård har tidigare av Englands drottning belönats med "Queen Elizabeth II Diamond Jubilee Medal", vilket ger en fingervisning om vilket lag han spelar på.

Wikipedia skriver: "Numerous famous figures have visited Nygard Cay over the years including Michael Jackson, George H. W. Bush, Robert De Niro, and Prince Andrew, Duke of York."

Peter Nygård kan på flera foton ses tillsammans med före detta CIA-chefen och presidenten George Bush. CIA:s högkvarter i Langley heter "George Bush Center for Intelligence ".

På nätet spekuleras om CIA varit helt ovetandes om de påstådda kompromatliknande brotten, en "innocent bystander". Eller inte.

I somras stämdes Nygård av två av sina söner, som påstår att pappan fått en flickvän/prostituerad att våldta dem som barn.

Anklagelser som liknar gårdagens är inte nya, utan har cirkulerat länge. Redan 1980 anklagades modegurun för våldtäkt på en då 18-årig kvinna. Fallet drevs av myndigheterna i Winnipeg men föll efter att kvinnan vägrat att vittna.

Både skådespelaren Jessica Alba och violinisten Linda Lampenius har i tidigare sammanhang gjort uttalanden som lett till stämningar från mångmiljardären.

Minst 46 kvinnor och barn står nu bakom anklagelserna, vilka förnekas av Peter Nygård.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.