DRAIN THE SWAMP
 

Svensk miljardär gripen för barnsex-trafficking

Kompis med CIA-chef En etniskt svensk dollarmiljardär som är kompis med både brittiska kungahuset och en före detta CIA-chef har gripits för barnsexhandel.

Den Kanada-baserade finlandssvenske modedesignern Peter Nygård greps igår för bland annat sex trafficking och racketeering. Bland annat anklagas han för våldtäkt mot 8 barn i tonåren.

Eftersom Kanada är ett högkvarter för barnsexhandel är det en åklagare i Donald Trumps USA som begärt att Nygård ska gripas och utlämnas.

Peter Nygård har tidigare av Englands drottning belönats med "Queen Elizabeth II Diamond Jubilee Medal", vilket ger en fingervisning om vilket lag han spelar på.

Wikipedia skriver: "Numerous famous figures have visited Nygard Cay over the years including Michael Jackson, George H. W. Bush, Robert De Niro, and Prince Andrew, Duke of York."

Peter Nygård kan på flera foton ses tillsammans med före detta CIA-chefen och presidenten George Bush. CIA:s högkvarter i Langley heter "George Bush Center for Intelligence ".

På nätet spekuleras om CIA varit helt ovetandes om de påstådda kompromatliknande brotten, en "innocent bystander". Eller inte.

I somras stämdes Nygård av två av sina söner, som påstår att pappan fått en flickvän/prostituerad att våldta dem som barn.

Anklagelser som liknar gårdagens är inte nya, utan har cirkulerat länge. Redan 1980 anklagades modegurun för våldtäkt på en då 18-årig kvinna. Fallet drevs av myndigheterna i Winnipeg men föll efter att kvinnan vägrat att vittna.

Både skådespelaren Jessica Alba och violinisten Linda Lampenius har i tidigare sammanhang gjort uttalanden som lett till stämningar från mångmiljardären.

Minst 46 kvinnor och barn står nu bakom anklagelserna, vilka förnekas av Peter Nygård.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.