YTTRANDEFRIHET
 

Google censurerar igen

Hotar demokratin Googles salamitaktik har i veckan skurit nya skivor av korven. Åsiktskorridoren smalnar därmed ytterligare.

Google har inlett veckan med nya attacker mot Västvärldens demokratier. I USA har presidentkandidaten Dr. Ron Paul censurerats från YouTube, och i Sverige har SwebbTV:s populära nyhetskanal stängts ned.

Istället för att bygga upp sin egen infrastruktur har många politiker och opinionsbildare fortsatt att förlita sig på Googles plattform Youtube. Detta trots att det under mer än tio års tid har varit uppenbart att målet för IT-jättar som Google och Facebook är att skapa monopol och sedan genom censur ta kontroll över informationsflödet.

Google, Facebook och Twitter har en historia av att under många år drivit sina företag med miljardförluster. Detta är inget som seriösa investerare gör för att tjäna pengar. Syftet är att skapa informationsmonopol, och monopol är i sin tur nästintill en nödvändigt för att företagen ska kunna tjäna pengar.

Hjälpen oppositionella gett till Googles monopolskapande straffar sig nu, vilket man hela tiden kunnat förvänta sig.

SwebbTV:s reportage kan numera bara ses på deras egen experimentsajt beta.swebbtv.se. Budskapet från Dr. Ron Paul som censurerades av Google i måndags kan ses nedan, on demand från Bitchute:

I videon diskuterade presidentkandidaten och läkaren Dr. Ron Paul Coronaviruset. Att seriöst diskutera viruset är mycket känsligt eftersom World Economic Forum (WEF) säger att de använder Coronaviruset och Klimatförändringen för att "resetta ekonomin" och införa ett nytt ekonomiskt system där de ska äga all världens egendom.

Osjälviskt. För miljöns skull.

Vänstern är lyriska, och tror verkligen att detta är en lysande idé.

Ledarna för WEF är ungefär samma som ledarna för gruppen affärskvinnan Lynn Forester de Rothschild grundat och gett namnet Inclusive Capitalism.

Med "inklusiv kapitalism" menas egentligen "exklusiv kapitalism". I praktiken innebär förändringen nämligen att bara de superrika kommer att vara kapitalister, och att dessa går samman med staten i något som liknar Kinas socialistiska Korporativism.

Bland annat planeras en "Internetregering", alltså ett globalt sätt att reglera vad som får publiceras på Internet.

Statens Mediestödsnämnd beviljade nyligen redaktionsstöd till Exakt24, Samnytt och SwebbTV, på sammanlagt 2,5 miljoner kronor.

Både SwebbTV och nyhetsklustret Samnytt/Exakt24/Nya Tider har kopplingar till sverigedemokrater som tvingats bort ifrån partipolitiken av den nuvarande SD-ledningen. I likhet med Sverigedemokraternas nya satsning Riks.se bygger alla grupperna sina mediasatsningar på Googles "gratis" plattform Youtube.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.