PRESIDENTVALET
 

Anklagelser mot Högsta domstolens ledare

"Barn adopterades genom Epstein" Som en del av maktkampen om USA utmanar nu en kändisadvokat ledaren för Högsta domstolen i USA med förtäckta anklagelser om barnsexbrott.

USA:s ledare för Högsta domstolen John Roberts blev utsedd som en konservativ domare av presidenten George W. Bush. Men sedan har han förbluffat många människor genom att alltid rösta med extremvänstern i alla viktiga frågor.

Senast skedde detta när 20 delstater ledda av Texas stämde de valfuskande swingstaterna.

Nu kommer anklagelser mot domaren John Roberts som i praktiken pekar ut honom som utpressad agent för "England".

Det är den kända advokaten Lin Wood som kommer med anklagelserna. Enligt Wood ska domaren ha arrangerat en illegal adoption av två barn tillsammans med den dömde kändispedofilen Jeffrey Epstein. Epstein påstås sedan ha mördat sig själv i häktet samtidigt som övervakningskamerorna gick sönder och vakterna somnade.

Syftet med anklagelserna verkar vara att föreslå att domaren i Högsta domstolen kan vara satt under utpressning, eller i ett sådant trångmål att regelrätt utpressning inte är nödvändig för att Roberts skall rösta som vänstern vill.

Lin Wood påstår dessutom att säkerhetstjänster satt i system att under mordhot tvinga höga politiker och domare att våldta och mörda barn, för att på så vis kunna kontrollera makthavarna och sätta demokratin ur spel.

Enligt Lin Wood har högt uppsatta källor berättat för honom att Jeffrey Epstein lever.

Jeffrey Epstein var en matematiker som under många år låtsades arbeta som fondförvaltare. Epsteins enda kund var miljardären Leslie Wexner, som bland annat äger Victorias Secret. Wexner har byggt en egen stad intill CIA:s viktigaste flygplats i USA, en flygplats som Epstein använde för sin flygresor med "Lolita Expressen".

Jeffrey Epsteins medhjälpare och chef för den misstänkta illegala människohandeln misstänks vara den av president Trump fängslade Ghislaine Maxwell. Ghislaine Maxwell är dotter till socialdemokraten, tidningsmogulen och spionen Robert Maxwell, som dog mystiskt 1991 utanför Kanarieöarna i vattnet intill en lyxbåt vid namn Lady Ghislaine.

Efter Robert Maxwells död flyttade Ghislaine Maxwell till USA och bodde då enligt tidningen The Times i en lägenhet ägd av Clinton-finansiären Lynn Forrester de Rotschild. Det var i samband med denna flytt som Ghislaine Maxwell började arbeta med Jeffrey Epstein.

Epstein, Wexner, Maxwell och Rothschild är dessutom alla kopplade till varandra genom judendomen.

Affärskvinnan Lynn Forrester de Rotschilds roll i Epstein-affären är i stort sett mörkad av media. Lynn Forrester de Rotschild är ingift i Rothschildklanen genom den 23 år äldre maken Sir Evelyn de Rothschild, som hon mötte genom Henry Kissinger på Bilderbergmötet i Skottland 1998.

Lynn Forrester är i media mest känd som grundaren av de Korporativistiska lobbyorganisationerna "Inclusive Capitalism" och "Council for Inclusive Capitalism with the Vatican", och finns med i Epsteins "Svarta bok" och flygloggar. Enligt New York Post var det Lynn Forrester som introducerade Prince Andrew för Jeffrey Epstein.

I en artikel i Daily Mail påstås det även vara Lynn Forrester de Rothschild som introducerade Bill Clinton för Jeffrey Epstein. Enligt tidningen Washington Examiner besökte Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell Bill Clinton i Vita Huset när han var president, och Bill Clinton åkte enligt tidningen med Epsteins CIA-kopplade "Lolita Express" 27 gånger.

Ghislaine Maxwell var dessutom gäst på dottern Chelseas bröllop. Chelsea Clintons styvpappa på bröllopet var den rysk-judiske vänsterpolitikern Edward Mezvinsky, som suttit i fängelse för bedrägeri och i media kallats "USA:s största enmansbrottsvåg". Som försvar i rättegången hävdade vänsterpolitikern att det varit psykisk sjukdom som fick honom att lura av andra människor omkring 100 miljoner kronor.

Lynn Forrester de Rothschild satt under flera år i Bill Clintons regering, och i ett brev som offentliggjorts tackar Lynn Forrester Bill Clinton kryptiskt för ett samtal om "Jeffrey Epstein and currency stabilization". Därefter sponsrade Lynn Forrester vid tidpunkten för Kriget i Georgien de mer krigiska Hillary Clinton och John "Insane" McCain, mot den mer fredlige Soros-backade Barack Obama i presidentvalet 2008.

Enligt Wikileaks visar Hillary Clintons hackade mejl att både Hillary Clinton och Tony Blair är politiker som är knutna till Lynn Forrester de Rothschild. Enligt ett av breven ber Hillary Lynn om ursäkt för att hon "snott" Blair, för att i hast skicka honom som springpojke till Israel, vars ledare "BB" verkar vara svår att ha att göra med.

Numera arbetar Lynn Forrester för bland andra Bronfman EL Rothschild LP. Miljardärfamiljen Bronfman är densamma som arvtagerskan och dömda "sexkultledaren" Clare Bronfman tillhör.

Med det pedofilanklagade Centerpartiet i åtanke är det nog inte orättvist att säga att krig och pedofili påfallande ofta har förknippats med många av vänsterpolitikerna inom Epstein-sfären.

Bland annat ville Centerpartiet i motsats till Obama starta krig mot Syrien, på grund av "Assads terrorbombningar" mot terroristgrupper. Något som precis som i Libyen omdelbart hade gett islamiska terrorister makten över landet.

Man kan kontrastera Centerpartiet med det allt mer kvinnodominerade Miljöpartiet som driver i stort sett samma politik. Men istället för krigshets och pedofili utmärker sig Miljöpartiet genom sin enfaldiga skrämselpropaganda om Jordens undergång, vilken är skapad av Rockefellerklanens tankesmedjor och syftar till att ge FN större makt.

Bild: Faksimil

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.