PRESIDENTVALET
 

Forskare: Så stals rösterna från Trump

Statskupp kan avveckla demokratin Forskare har bevisat att omkring en halv miljon röster stals i Pennsylvania ifrån president Donald Trump. Många människor i USA oroar sig nu över att vänsterns försök till statskupp kan leda till att USA blir en enpartistat.

Allt fler bevis presenteras nu på vänsterns valfusk i USA:s presidentval. Inte bara har vänsterkandidaten Biden fått 28 miljoner fler röster än vad som är rimligt, med tanke på hur många röster vänstern samlade i presidentvalet 2016. President Donald Trumps röster har dessutom stulits:

Enligt forskarna i Data Integrity Group har över 423 000 röster stulits från president Trump i Pennsylvania

Enligt forskargruppen skedde detta valfusk på valdagen i minst 15 kommuner, bland andra Lehigh County, Chester County, Allegheny County, Armstrong County, Westmoreland County, Northhampton County, Delaware County, Montgomery County, Lackawanna County, Dauphin County, Pike County, Carbon County, Washington County, Erie County, och Luzerne County.

Valfusket skedde med hjälp av de skandalösa rösträkningsmaskinerna som är kopplade till miljardäraktivisten George Soros och vänsterpolitikern Hillary Clinton, och som har förbjudits i många republikanska delstater bland annat Texas.

I Pennsylvania stängde vänstern medvetet ute republikanernas valobservatörer ifrån vallokalerna. När sedan republikanerna hävdar valfusk avfärdas detta av vänsterpolitikerna som styr delstaten och domstolarna.

Processen är identisk med hur flera av länderna i Östeuropa avvecklade demokratin och blev kommunistiska efter Andra världskriget, och många människor i USA oroar sig nu över att vänsterns valfusk håller på att göra USA till en enpartistat.

Som bevis på vänsterpolitikernas vansinne lyfts nu fram att de så kallade "demokraterna" i förra veckan beslutade att förbjuda ord som "mamma", "pappa", "son" och "dotter" från att yttras i det vänsterstyrda underhuset House of Representatives.

Igår avslöjade miljardären och förre Overstock VD:n Patrick Byrne att Kina både tillverkar vänsterns valfuskmaskiner (Dominion), och dessutom har tryckt tusentals förfalskade valsedlar och skickat till vänstern i USA.

När sedan valsedlarna skulle kontrolleras för valfusk efter valet förstördes de. Men några fastnade i maskinen och kunde undersökas...

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.