PRESIDENTVALET
 

USA:s huvudstad är ockuperad

Vägrar acceptera valfusk Trump-supportrar har intagit USA:s huvudstad och beväpnade män har erövrat parlamentsbyggnaden.

Bild: Faksimil

Tusentals Trump-supportrar har ockuperat parlamentsbyggnaden, för att hindra extremvänsterns statskupp från att lyckas. En kvinna som skjutits av vänsterns myndighetsaktivister har förts till sjukhus.

Istället för att knäböja inför protesterna ska vänsterns myndighetsaktivister ha skjutit en kvinna och skottet träffade bakifrån i nacken.

Enligt vissa uppgifter sköts kvinnan genom dörren av "Schumers säkerhetsagenter".

Efter att ha skjutits var kvinnan lugn och meddelade sina kamrater att hon var okej, men började sedan blöda ifrån munnen. Rapporter finns att även en annan kvinna skjutits av vänstern, denna kvinna ska ha skjutits i bröstet.

Samtidigt har Antifa-terrorister blandat sig med demonstranterna, utklädda till både Trump-supportrar och poliser.

Medan parlamentet ockuperas har extremvänstern spärrat av huvudstaden och försöker att hindra hundratusentals medborgare från att komma in.

Det vänsterextrema företaget Apple stödjer vänsterns kuppförsök genom att censurera var huvudstaden ligger på kartan.

Vänsterextremisterna som försöker ta över makten i USA genom en statskupp har begärt att nationalgardet ska sättas in mot medborgare. Men denna begäran har fått avslag.

Bland andra vicepresident Mike Pence har evakuerats ur kongressbyggnaden, efter att ha tagit vänsterns parti i valet.

Den senaste tiden har allt fler uppgifter framkommit om Pence roll i kuppen mot General Michael Flynn och vänsterns många misslyckade kuppförsök mot den folklige president Donald Trump.

När det ser ut som nedan har vänsterextremister på Twitter censurerat presidentens meddelande, i syfte att lättare kunna kuppa bort demokratin:

I samband med att valkuppen på grund av ockupationen misslyckades med att utropa den prokinesiske Joseph Biden som ny president höll president Donald Trump ett segertal inför hundratusentals arga väljare som samlats för att stödja hans kamp för demokratin i USA. President Trump förklarade att han aldrig kommer att erkänna sig besegrad, bara bestulen.

- När jag slog på TV: idag såg jag tusentals människor här men de vill inte visa de hundratusentals som står bakom er. Vi har hundratusentals anhängare här och jag vill att fejknyhetsmedierna ska uppmärksamma dem. Vänd på kamerorna! sade president Donald Trump i segertalet.

Vid tiotiden på kvällen höll president Trump ett tal till demonstranterna i vilket han uppmanade dessa att lämna byggnaden. Enligt rapporter från Vita Huset har vänstern kallat in krypskyttar från FBI och CIA. Nationalgardet kommer nu att gå emellan och ta parlamentet.

Samtidigt meddelas från sjukhuset att kvinnan som sköts i nacken av vänstern har dött.

Nedan är president Trumps tweet där han uppmanar ockupanterna att lämna parlamentet. Tweeten och videofilmen den innehöll är censurerad av Twitter. Sannolikt har censuren gjorts för att vänsterpolitiker och så kallade "journalister" lättare ska kunna lura människor genom att anklaga presidenten för våldet.

Om inte presidentens videofilm hade censurerats hade vänsterns lögner i morgondagens tidningar framstått som mer uppenbara.

Fjällsjö Nyheter har bäddat in serveradressen till InfoWars film på mordet på den kvinnliga Trump-supportern. Filmen har ännu inte kunnat visas eftersom InfoWars är under en attack som stoppar deras hemsida från att spela upp filmen. Men när filmen är inbäddad på en annan hemsida kan den spelas upp.

InfoWars kommer snart att livesända videon via en annan Internet-lina.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.