THE GREAT RESET
 

Kardinal varnar för Covidplaner

Covid-19 används som ett biovapen Facebook har censurerat ännu en katolsk kardinal som varnat för att globalister använder Coronaviruset för att förtrycka mänskligheten.

Den romersk-katolska ärkebispedomen Guadalajara i centrala Mexico protesterar nu mot Facebooks antidemokratiska censur av kardinalen Juan Sandoval: "Kardinal Juan Sandoval fördömde införandet av en ny världsordning, timmar senare censurerades hans video".

I den tio minuter långa videon "Plan för en ny världsordning" avslöjar kardinalen att Coronaviruset nu används av globalister för att förtrycka människor i Västvärlden:

"Kära vänner, detta kommer att pågå länge."

"Denna pandemi slutar inte om en månad eller två månader, kanske inte i år, kanske inte om tre, fyra, fem, sex år."

"Det är vad dessa män vill ha. Det kommer att bli en lång resa."

"Det är en tuff, svår situation som inte tidigare har setts i människans historia."

"Bill Gates är en profet och förutsäger framtiden, och han förutsade inte bara att coronaviruset skulle komma, utan har också varnat för en möjlig framtida smittkoppspandemi."

"Vad de är ute efter är en världsregering, en ny världsordning."

"De vill ha en enda världsregering, en enda armé, en gemensam valuta, en enda ekonomi och även en enda religion - det kommer verkligen inte att vara den kristna religionen. Det kommer att vara moder Jords religion, i mänsklighetens och det universella broderskapets namn."

"För detta ändamål försvagar pandemierna nationerna. De gör dem utfattiga och skuldsätter dem, och förstör deras ekonomier."

Bonnierkoncernens flaggskepp Dagens Nyheter (DN) har tidigare föreslagit att bara en global diktatur kan lösa de klimatproblem som anhängarna av "moder Jords religion" upplever.

Coronaviruset kom uppenbarligen oväntat för de klimaträdda, vars aktivister dirigerats om till mer våldsbejakande extremistgrupper som BLM och Antifa.

Men det är värt att notera att DN:s agendasättare Peter Wolodarski, Björn Rosenberg et al. redan från början och unisont kritiserade regeringen för att den inte genomdrev den politik den katolske kardinalen nu varnar för.

Bild: Faksimil

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.