PRESIDENTVALET
 

USA: Vill terrorstämpla 74 miljoner

"Huvudstaden är ockuperad" Den före detta FBI-chefen Andrew McCabe liknade idag Trumpväljare med IS-terrorister. Samtidigt försöker de så kallade "demokraterna" att registrera och censurera alla som är emot deras kupp.

Donald Trump slog världsrekord med hela 74 miljoner väljare i presidentvalet 2020, mer än någon annan presidentkandidat någonsin. Nu försöker det prokinesiska "demokratiska" partiet att terrorstämpla väljarna.

Myndighetsaktivisten Andrew McCabe fick sparken 2018 efter att ha anklagats för att läcka information till vänsterpressen och ljuga under ed. Nu liknar han och många andra vänsterledare Trumpväljare med terrorister, och planer finns för en ny definition på terrorism.

Enligt den nya terrordefinitionen som vänstern vill anamma är man terrorist om man "kan vara farlig för andra". Detta innebär exempelvis att vapenägare och människor utan ansiktsmask kan komma att förföljas.

Samtidigt kommer det naturligtvis fortfarande att vara fullständigt lagligt för vänsterväljare att bränna ned kvarter och plundra medelklassens affärer, så kallade "Mostly peaceful protests".

Fox News: "USA:s huvudstad är under militär ockupation".

För att säkra sin valkupp har det prokinesiska "demokratiska" partiet ockuperat USA:s huvudstad med tiotusentals soldater, mångdubbelt fler än vad USA har i Irak och Afghanistan.

Vänsterpolitikerna: "Trumpväljare ska skjutas ihjäl på stränderna som i Kuba, och deras barn ska sättas i fångläger".

 
FRIHET
 

Årets svensk 2019 Kravspecifikationen för Årets svensk lyder: Utmärkelsen Årets svensk ska tilldelas en person som under året stuckit ut på ett sätt som förändrat Sverige till det bättre.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.