PRESIDENTVALET
 

USA: Vill terrorstämpla 74 miljoner

"Huvudstaden är ockuperad" Den före detta FBI-chefen Andrew McCabe liknade idag Trumpväljare med IS-terrorister. Samtidigt försöker de så kallade "demokraterna" att registrera och censurera alla som är emot deras kupp.

Donald Trump slog världsrekord med hela 74 miljoner väljare i presidentvalet 2020, mer än någon annan presidentkandidat någonsin. Nu försöker det prokinesiska "demokratiska" partiet att terrorstämpla väljarna.

Myndighetsaktivisten Andrew McCabe fick sparken 2018 efter att ha anklagats för att läcka information till vänsterpressen och ljuga under ed. Nu liknar han och många andra vänsterledare Trumpväljare med terrorister, och planer finns för en ny definition på terrorism.

Enligt den nya terrordefinitionen som vänstern vill anamma är man terrorist om man "kan vara farlig för andra". Detta innebär exempelvis att vapenägare och människor utan ansiktsmask kan komma att förföljas.

Samtidigt kommer det naturligtvis fortfarande att vara fullständigt lagligt för vänsterväljare att bränna ned kvarter och plundra medelklassens affärer, så kallade "Mostly peaceful protests".

Fox News: "USA:s huvudstad är under militär ockupation".

För att säkra sin valkupp har det prokinesiska "demokratiska" partiet ockuperat USA:s huvudstad med tiotusentals soldater, mångdubbelt fler än vad USA har i Irak och Afghanistan.

Vänsterpolitikerna: "Trumpväljare ska skjutas ihjäl på stränderna som i Kuba, och deras barn ska sättas i fångläger".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.