THE GREAT RESET
 

The Great Reset - Greta

"Build Back Better" S-regeringen ska tvinga på Sverige Nolltillväxtpolitik under den nya synonymen "cirkulär ekonomi".

Många blev förvånade förra året när klimatgurun Greta plötsligt trädde in i rollen som Covidrådgivare. Men kopplingen mellan Klimaträdsla och Covidrädsla är hård som sten: Vänstern använder båda frågorna för att tvinga på folk sin extrema politik.

En politik som aldrig skulle kunna få demokratiskt stöd i fria val.

Agendan kommer ifrån utländska lobbyorganisationer som ofta är skapade av Rockefellerklanen, och syftar till att skapa ett globalt kommunist- eller fascistliknande samhälle där kapitalismen och marknadsekonomin avskaffats och staterna och de multinationella företagen smält samman och driver en Nolltillväxtpolitik.

Poängen med Nolltillväxt är att det innebär att vanligt folk inte längre har råd att skaffa barn, vilket minskar Jordens befolkning.

Därför är barnbegränsning så hårt knutet till Klimatfrågan, fastän att invandring inte är det, trots att människors "koldioxidutsläpp" är hundra gånger större i Sverige jämfört med exempelvis Somalia.

Tro det eller ej, men koldioxid har egentligen ingen reell koppling till vänsterpolitik.

Vänsterpolitiken syftar i själva verket till att säkra den globala överklassens makt under den snabba tekniska utvecklingen. Det är därför World Economic Forum (WEF/"Davos") så hårt försöker knyta samman de multinationella företagens "Great Reset" med "The Fourth Industrial Revolution".

I videon ovan visas en samling opinionsbildare som upprepar mantrat "Build Back Better", vilket är ett slagord för vad World Economic Forum kallar The Great Reset. Bland opinionsbildarna finns även Greta.

Ett annat av World Economic Forums slagord för The Great Reset är "You will own nothing, and be happy!".

Ytterligare ett mantra de sammansvurna använder är "reimagining". Exempelvis kan detta "fantiserande" handla om medborgarlön i utbyte mot avskaffad äganderätt, eller att sparka alla poliser och istället hyra in drönare och integritetskränkande övervakningssystem.

Lite skillnad kan det finnas mellan de olika spelarna: Rockefeller /FN /Soros /Ford /Obama /Bush /Nixon /Kissinger /Brzezinski /CIA /Fed står för mer statlig, överstatlig och byråkratisk kontroll, medan Rothschild /Epstein /Maxwell /Clinton /McCain /Francis /Blair /Windsor/ MI6-falangen påstår sig värna mer om storföretagarna.

"The man is a loser ... Four more years of Barack Obama will be devastating for the country ... He is going to bankrupt America ... The class war that Barack Obama would like to declare in this country to divide people is so wrong", berättar Lady Lynn Forester de Rothschild.

Sverige på väg mot Nolltillväxt

I dag presenterade S-regeringen en globalt samordnad handlingsplan i The Great Resets anda, med drygt hundra åtgärder för att skapa Nolltillväxt i Sverige. Eftersom Nolltillväxt som idé är diskrediterad av forskningen har regeringen bytt namn på den, och kallar nu politiken "Cirkulär ekonomi".

Andra namn för Nolltillväxtpolitiken som ofta används inom kommuner och landsting är "Hållbar utveckling" och "Agenda 30".

Oavsett vad man kallar det menar man samma sak. Politiken uppfanns av Rockefeller Foundation på 60-talet och paketerades då som "vetenskap". Men begreppet Nolltillväxt fick bytas ut eftersom det introducerades innan forskningen genompolitiserats av vänstern.

Begrepp som "Hållbar utveckling" och "Cirkulär ekonomi" ställs därför inte inför samma hårda granskning som "Nolltillväxten", eftersom det numera i praktiken bara är politiska aktivister som betalas för att forska om denna fråga.

Därför kommer det denna gång att börja med att forskarna delegitimeras. Något som redan börjat ske efter att det avslöjats att så många forskare styrts av Jeffrey Epstein.

Bild: Faksimil

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.