STATSKUPPEN
 

Instagram tvingar folk att följa Bidens konto

"Klimatförändringarna beror på rasism" Censuren och den statliga repressionen i USA blir allt mer absurd. Efter statskuppen i USA tvingar nu Facebook/Instagram miljoner användare att följa den prokinesiske marionetten Joseph Bidens konto, fastän att de inte vill.

USA:s president Donald Trump fick 12 miljoner fler röster i presidentvalet 2020 jämfört med i presidentvalet 2016. Dessutom försämrades de så kallade "demokraternas" valresultat i nästan hela landet.

Men på grund av att 26 miljoner extra röster matades in i Kinatillverkade rösträkningsmaskiner i ett litet antal maffiastyrda storstäder utropades den impopuläre vänsterkandidaten Biden som vinnare.

Som jämförelse hade president Trump 89 miljoner följare på Twitter när han censurerades, medan den impopuläre Biden bara hade 26 miljoner följare. Något som minskat till 6 miljoner nu när Biden twittrar ifrån presidentkontot.

Men Big Tech har lösningen: Facebook/Instagram tvingar nu Trumpväljare att följa vänsterkandidaten Biden. Och det går inte att avfölja:

Samtidigt som marionetten Biden installerats i Vita Huset, efter att ha brutit sig in då dörren var låst, har huvudstaden Washington ockuperats av tiotusentals soldater som ska skydda kupp-presidenten i samband med maktövertagandet:

Soldaterna anses behövas för att Bidens manipulatörer ska kunna genomföra sin vänsterextrema galenskapspolitik, som bland annat går ut på att "utbilda" medborgarna till att tro på den tokiga vänsterlögnen att "rasism gör vädret varmare".

Tre av fyra republikaner tror nu att den impopuläre marionetten Biden fuskat sig till presidentskapet.

 
FRIHET
 

Årets svensk 2019 Kravspecifikationen för Årets svensk lyder: Utmärkelsen Årets svensk ska tilldelas en person som under året stuckit ut på ett sätt som förändrat Sverige till det bättre.

 
NATIONERNAS EU
 

Val till EU EU-valet handlar i år om vänsterextremism eller demokrati.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.