STATSKUPPEN
 

Instagram tvingar folk att följa Bidens konto

"Klimatförändringarna beror på rasism" Censuren och den statliga repressionen i USA blir allt mer absurd. Efter statskuppen i USA tvingar nu Facebook/Instagram miljoner användare att följa den prokinesiske marionetten Joseph Bidens konto, fastän att de inte vill.

USA:s president Donald Trump fick 12 miljoner fler röster i presidentvalet 2020 jämfört med i presidentvalet 2016. Dessutom försämrades de så kallade "demokraternas" valresultat i nästan hela landet.

Men på grund av att 26 miljoner extra röster matades in i Kinatillverkade rösträkningsmaskiner i ett litet antal maffiastyrda storstäder utropades den impopuläre vänsterkandidaten Biden som vinnare.

Som jämförelse hade president Trump 89 miljoner följare på Twitter när han censurerades, medan den impopuläre Biden bara hade 26 miljoner följare. Något som minskat till 6 miljoner nu när Biden twittrar ifrån presidentkontot.

Men Big Tech har lösningen: Facebook/Instagram tvingar nu Trumpväljare att följa vänsterkandidaten Biden. Och det går inte att avfölja:

Samtidigt som marionetten Biden installerats i Vita Huset, efter att ha brutit sig in då dörren var låst, har huvudstaden Washington ockuperats av tiotusentals soldater som ska skydda kupp-presidenten i samband med maktövertagandet:

Soldaterna anses behövas för att Bidens manipulatörer ska kunna genomföra sin vänsterextrema galenskapspolitik, som bland annat går ut på att "utbilda" medborgarna till att tro på den tokiga vänsterlögnen att "rasism gör vädret varmare".

Tre av fyra republikaner tror nu att den impopuläre marionetten Biden fuskat sig till presidentskapet.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.