STATSKUPPEN
 

"USA blir en polisstat"

Valkuppen permanentas Enligt en av demokraternas presidentkandidater håller demokraterna nu på att förvandla USA till en "polisstat". Samtidigt ska en ny lagstiftning göra USA till en enpartistat.

Demokraternas presidentkandidat Tulsi Gabbard går nu ut och varnar för att hennes parti, det "demokratiska" partiet, håller på att skapa en "polisstat".

Tulsi pekar ut en rad makthavare bland andra Obamas kommunistiske CIA-chef John Brennan som "inhemska terrorister". Detta eftersom dessa genom en ny demokratifientlig terrorlagstiftning försöker att terrorstämpla oppositionen, underminera konstitutionen och ta ifrån medborgarna deras rättigheter.

Speciellt stötande anses det vara att Brennan och andra vänsterextremister nu försöker att terrorstämpla libertarianer, som i USA är mest kända för att vara emot USA:s återkommande olagliga anfallskrig och statsterrorism.

Uttalandet kommer kort efter att den före detta myndighetsaktivisten och FBI-chefen Andrew McCabe utmålat Trumpanhängare som IS-terrorister.

Demokratin i USA har varit kraftigt på fallrepet sedan 911-attackerna då den Rockefeller-allierade Bushklanen gjorde en power grab och införde den missvisande lagstiftningen som kallas "Patriot Act". Under Obama, en annan Rockefeller-agent, utförde USA regelbundna mord på bland andra sina egna medborgare, i form av drönarattacker.

Innan den öppna kommunisten John Brennan blev CIA-chef styrdes organisationen av David Petraeus, som blev ökänd för att påstå att al-Qaida är "moderata islamister" som förtjänade militärt stöd av USA. Något som agendasättaren och utländska språkröret Dagens Nyheter givetvis också förespråkade.

Steget är alltså inte långt till att den nya vänsterregeringen i USA nu öppet börjar mörda medborgare de felaktigt påstår vara "inhemska terrorister".

Samtidigt försöker nu det så kallade "demokratiska" partiet att permanenta valkuppen genom att ändra reglerna för presidentvalet, så att röstningsförfarandet blir mer öppet för valfusk.

Istället för att som konsitutionen kräver låta delstaterna sköta valet vill nu "demokraterna" att de själva ska ordna nästa val utan delstaternas medverkan, och att nivån på valsäkerheten ska bli den lägsta möjliga så att det blir omöjligt att exempelvis diskvalificera illegala invandrares och döda människors röster.

I praktiken innebär den nya lagstiftningen H.R.1 att USA blir en enpartistat.

Liksom i Sverige (där både kungen, Göran Persson och Fredrik Reinfeldt är kända för prokinesiska uttalanden) är Kina en förebild för många inom den amerikanska vänstern. Det kinesiska systemet där staten styr tillsammans med stora företag liknar både statskommunism och Mussolinis fascism, och vinner därför anhängare från båda lägren.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.