STATSKUPPEN
 

The Biden Oligarchs

Stat och företag blir ett Efter vänsterns valkupp i USA har multinationella företag och dess dirigenter mer makt än någonsin.

Igår sände BlazeTV Glenn Becks granskning av de oligarker i USA och Europa som lurat vänstern att stödja deras frontman Joseph Biden.

Dokumentären tar bland annat upp hur stort inflytande BlackRock har över Bidens administration. BlackRock är världens största kapitalförvaltare och kontrollerar tiotals biljoner dollar.

Den pengamakten använder de bland annat för att pressa företag att driva en politik som diskriminerar grupper i samhället som oligarkerna inte gillar.

BlackRocks CEO Larry Fink är sedan länge känd för att stödja det så kallade "demokratiska" partiet i USA. Det var BlackRock som skötte Obamas bailout för Wall Street under finanskrisen, och bolaget har under Biden alltmer vuxit ihop med staten.

I klippet nedan hävdar Biden att 600 miljoner doser coronavaccin kommer att räcka till att vaccinera 300 amerikaner.

Biden verkar alltså tycka att varje person som vaccineras behöver injiceras 2 miljoner gånger för att vaccinet ska ge ett bra skydd.

(Videon blev censurerad av Twitter, så att inte fler ska förstå vilken bluff USA har utsatts för)

Biden har tidigare vid flera tillfällen hävdat att 200 miljoner amerikaner har dött av coronaviruset, och att det är Donald Trumps fel.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.