THE GREAT RESET
 

Americas Frontline Doctors

Coronapolitik = Klimatpolitik Dr Simone Gold i USA försöker att vara en läkare och praktisera medicin. Problemet är att vetenskapen allt mer politiseras i Västvärlden för att passa globalisternas vänsteragenda.

Globalisternas coronapolitik är väldigt lik globalisternas klimatpolitik. Därför är det inte förvånande att vänsteraktivisten Greta också är coronadebattör.

Dr Simone Gold från Americas Frontline Doctors talar om alla lögner, falska nyheter och desinformation som präglat coronaviruspolitiken.

Anledningen till lögnerna är att globalisterna använder coronaviruset för att driva sin extrema vänsterpolitik, på samma sätt som globalisterna använder klimatet för att driva sin extrema vänsterpolitik.

Oavsett hur farligt man tror att virus och väder är för människor i Västvärlden är extrem vänsterpolitik inte det enda politiska alternativet.

Frankrike, Tyskland och Australien ifrågasätter nu den västerländska vaccinpolitiken. Frankrikes Rothschildkopplade president Macron som tidigare företrädde Socialistpartiet hävdar att Astra Zenecas covidvaccin är "kvasi-ineffektivt", och i Tyskland har den tidigare kommunistledaren Merkel plötsligt deklarerat att det ryska vaccinet "självklart" ska importeras till EU.

Sannolikt är uttalandena åtminstone delvis menade att hindra ett öppnande av den privatägda delen av ekonomin. Ledarnas vaccinkritik hindrar dem dock inte från att försöka tvinga på medborgarna vaccineringarna. Poängen verkar vara att tvinga på folket internationella digitala "covidpass", samtidigt som man ändå fortsätter med Nolltillväxtpolitiken.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.