THE GREAT RESET
 

Americas Frontline Doctors

Coronapolitik = Klimatpolitik Dr Simone Gold i USA försöker att vara en läkare och praktisera medicin. Problemet är att vetenskapen allt mer politiseras i Västvärlden för att passa globalisternas vänsteragenda.

Globalisternas coronapolitik är väldigt lik globalisternas klimatpolitik. Därför är det inte förvånande att vänsteraktivisten Greta också är coronadebattör.

Dr Simone Gold från Americas Frontline Doctors talar om alla lögner, falska nyheter och desinformation som präglat coronaviruspolitiken.

Anledningen till lögnerna är att globalisterna använder coronaviruset för att driva sin extrema vänsterpolitik, på samma sätt som globalisterna använder klimatet för att driva sin extrema vänsterpolitik.

Oavsett hur farligt man tror att virus och väder är för människor i Västvärlden är extrem vänsterpolitik inte det enda politiska alternativet.

Frankrike, Tyskland och Australien ifrågasätter nu den västerländska vaccinpolitiken. Frankrikes Rothschildkopplade president Macron som tidigare företrädde Socialistpartiet hävdar att Astra Zenecas covidvaccin är "kvasi-ineffektivt", och i Tyskland har den tidigare kommunistledaren Merkel plötsligt deklarerat att det ryska vaccinet "självklart" ska importeras till EU.

Sannolikt är uttalandena åtminstone delvis menade att hindra ett öppnande av den privatägda delen av ekonomin. Ledarnas vaccinkritik hindrar dem dock inte från att försöka tvinga på medborgarna vaccineringarna. Poängen verkar vara att tvinga på folket internationella digitala "covidpass", samtidigt som man ändå fortsätter med Nolltillväxtpolitiken.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.