THE GREAT RESET
 

Americas Frontline Doctors

Coronapolitik = Klimatpolitik Dr Simone Gold i USA försöker att vara en läkare och praktisera medicin. Problemet är att vetenskapen allt mer politiseras i Västvärlden för att passa globalisternas vänsteragenda.

Globalisternas coronapolitik är väldigt lik globalisternas klimatpolitik. Därför är det inte förvånande att vänsteraktivisten Greta också är coronadebattör.

Dr Simone Gold från Americas Frontline Doctors talar om alla lögner, falska nyheter och desinformation som präglat coronaviruspolitiken.

Anledningen till lögnerna är att globalisterna använder coronaviruset för att driva sin extrema vänsterpolitik, på samma sätt som globalisterna använder klimatet för att driva sin extrema vänsterpolitik.

Oavsett hur farligt man tror att virus och väder är för människor i Västvärlden är extrem vänsterpolitik inte det enda politiska alternativet.

Frankrike, Tyskland och Australien ifrågasätter nu den västerländska vaccinpolitiken. Frankrikes Rothschildkopplade president Macron som tidigare företrädde Socialistpartiet hävdar att Astra Zenecas covidvaccin är "kvasi-ineffektivt", och i Tyskland har den tidigare kommunistledaren Merkel plötsligt deklarerat att det ryska vaccinet "självklart" ska importeras till EU.

Sannolikt är uttalandena åtminstone delvis menade att hindra ett öppnande av den privatägda delen av ekonomin. Ledarnas vaccinkritik hindrar dem dock inte från att försöka tvinga på medborgarna vaccineringarna. Poängen verkar vara att tvinga på folket internationella digitala "covidpass", samtidigt som man ändå fortsätter med Nolltillväxtpolitiken.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.