STATSKUPPEN
 

Rigging the election

"Kabalens skuggkampanj räddar demokratin" I en anmärkningsvärd artikel i vänstertidningen Time beskrivs hur överklassen använde vänsteraktivister för att kuppa bort USA:s arbetarklassvänlige president Donald Trump.

Under ett valmöte i Nevada i September sade president Donald Trump att "The Democrats are trying to rig this election because that’s the only way they’re going to win".

Nu har vänstertidningen Time publicerat en artikel som hyllar många av de saker som Trump kritiserade som varandes odemokratiska. Titeln på artikeln är "The Secret History of the Shadow Campaign That Saved the 2020 Election".

"Trump was right. There was a conspiracy unfolding behind the scenes", skriver Time.

Men istället för att kalla det "rigging the election" kallar vänstertidningen det "fortifying the election". Sedan beskriver vänstertidningen hur vallagar ändrades för att underlätta vänsterns valfusk och hur alla nyheter och information relaterad till valet formades till den prokinesiske Bidens fördel.

Dock ignorerar vänstertidningen helt exempelvis de filmade bevis som finns på öppet valfusk. Istället fokuserar tidningen på "an informal alliance between left-wing activists and business titans".

"It sounds like a paranoid fever dream–a well-funded cabal of powerful people, ranging across industries and ideologies, working together behind the scenes to influence perceptions, change rules and laws, steer media coverage and control the flow of information. They were not rigging the election; they were fortifying it. And they believe the public needs to understand the system’s fragility in order to ensure that democracy in America endures."

Det är oklart hur vänstertidningen menar att systemet är sårbart. Den rimliga tolkningen är dock att systemet är sårbart eftersom en "cabal" av superrika människor varav många har utländskt medborgarskap kan ändra vallagarna och rigga nyhetsrapporteringen i syfte att ändra valutgången.

Central i "cabalens" påtryckningar för att få Facebook och Twitter att censurera det så kallade "demokratiska" partiets politiska och ekonomiska motståndare var Bidens nuvarande vice vice riksåklagare, den Kina- och Rockefeller-kopplade Vanita Gupta.

Gupta har tidigare arbetat med Rockefeller Philantropy Advisors sponsrade idé om att det existerar en osynlig informell "systemisk rasism" i västerländska stater, och att den enda lösningen är att införa en öppen statlig rasism mot vita människor.

Enligt en artikel i SvD skriven av historikern Dick Harrison betyder begreppet cabal "en mindre grupp insatta personer som samverkar i det tysta för att uppnå sina politiska mål. Ordet kommer från den judiska tradition som förknippas med termen cabala/kabbala".

Kabbala i sin tur är förknippat med medeltida judiska sekter som exempelvis Frankisterna, ledardyrkande frikyrkoliknande sekter vilka ofta fördömdes av rabbinerna och som därför ibland utförde false-flag attacker mot kristna i rabbinernas namn. Även Dönmeh, föregångaren till begreppet "The Deep State", är förknippat med Kabbala.

Veckotidningen Time ägs av WarnerMedia som har 25 000 anställda valpåverkare som bland annat kontrollerar den vänsterextrema nyhetskanalen CNN.

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.