STATSKUPPEN
 

Trumphatare visar sig vara pedofiler

Flera avslöjanden En vänsterforskare som är vän med den socialdemokratiskt kopplade vänsterforskaren Henrik Arnstad har dömts till nio års fängelse för pedofili.

En vänsterforskare i Sundsvall som även jobbat på och haft styrelseuppdrag på ett dagis har dömts till nio års fängelse för att ha våldtagit pojkar i lekis- och lågstadieåldern.

I sin roll som statlig vänsterforskare har den nu dömde pedofilen hetsat mot sitt eget land och utmålat Islam som en förebild. Bland annat har vänsterforskaren i statens propagandaradio SR utmålat svenskar som "Guds smutsigaste varelser".

"Det gäller en lektor som är har mycket hög position i Mittuniversitet. Han är religionshistoriker och har varit med i SVT i flera program", kommenterar en användare på Flashback.

Enligt den dömde mannen forskar han på "normer och moral".

Enligt förundersökningen informerades Mittuniversitetet om mannens sexuella läggning för många år sedan, men som Fjällsjö Nyheter tidigare rapporterat om finns ett stort och mäktigt pedofilnätverk verksamt i Sundsvall som omfattar bland andra läkare, politiker och akademiker.

"Den politiska karriären går framåt. Är nominerad av Vänsterpartiet Årsta till partiets platser i stadsbyggnadsnämnden och i AB Familjebostäder!" skriver den dömde mannen själv på Facebook.

Av sina sociala medier att döma så är den "politiska karriären" fokuserad på HBTQ, och på hat mot pedofilernas fiender inom Sverigedemokraterna samt USA:s president Donald Trump: "Han har bilder på ”Skända fosterlandet”, pridefärger, mm på sin facebook."

På Flashback skriver en användare som påstår sig ha läst förundersökningen att:

"Hans koppling till HBTQ-rörelsen är att hans offer finns i den miljön. Han har "nästlat" in sig där för att hamna på god fot med personer inom HBTQ-rörelsen för att komma åt deras barn."

"Det sjukaste i allt detta är att en kvinna upptäckt [hans] böjelser till pedofili 2014 genom att hitta barnporr. Denna kvinna har ej larmat utan tvingat han till terapi. Till det sjuka är att det är just denna kvinna som föreslagit [namn] till att sitta barnvakt för offrens föräldrar. Detta då kvinnan kände offrens föräldrar väl."

Den dömde pedofilen har även suttit i styrelsen för en långbågsskytteförening, tillsammans med regeringens expert vänsterforskaren Henrik Arnstad.

I en diskussion med en person som känner till den dömde framgår att de hundratals våldtäkterna mot småbarn inte är avskräckande för alla pedofilens vänner och bekanta:

"De människorna han hänger med har "förståelse" för sådana här brott."

"-Menar du i Universitetet eller i Vänsterpartiet? Eller hans HBTQ kretsar?"

"Han lär vara rätt förlåten den dagen han kommer ut från kåken av samtliga grupper du nämner upp ... Det är väl som så att det här är vänsterfolk som tycker sådant här är lite acceptabelt."

Vanligt att Trumphatare är pedofiler

Samtidigt som den Trumphatande "forskaren" avslöjats i Sverige har även ledaren för USA:s största Trumphatiska organisation John Weaver tvingats bort efter just allvarliga anklagelser om pedofili:

"The Lincoln Project" verkar ha varit ett försök av "England" att få republikanska väljare att rösta på den prokinesiske kandidaten Joseph Biden. Det många frågar sig nu är om organisationen styrts med hjälp av utpressning.

Den anklagade pedofilen och Trumphataren John Weaver jobbade tidigare för krigshetsaren och IS-vännen John McCain, som i presidentvalet 2008 finansierades av bland andra Lynn Forester de Rothschild. Lynn Forester de Rothschild satt under flera år i Bill Clintons regering, och har även starka kopplingar till Hillary Clinton och Tony Blair.

I en artikel i Daily Mail påstås det vara Lynn Forester de Rothschild som introducerade Bill Clinton för den CIA-kopplade pedofilledaren Jeffrey Epstein. Enligt tidningen Washington Examiner besökte Jeffrey Epstein och Ghislaine Maxwell Vita Huset när Bill Clinton var president, och Bill Clinton åkte enligt tidningen med Jeffrey Epsteins CIA-kopplade "Lolita Express" 27 gånger.

"Dear Mr President: It was a pleasure to see you recently at Senator Kennedy's house. There was too much to discuss and too little time. Using my fifteen seconds of access to discuss Jeffrey Epstein and currency stabilization, I neglected to talk to you about a topic near and dear to my heart. Namely, affirmative action and the future" skriver Lynn Forester de Rothschild i ett offentliggjort brev till Vita Huset.

Ghislaine Maxwell flyttade till USA efter att hennes pappa, den socialdemokratiske spionen Robert Maxwell, dött mystiskt på en lyxbåt med hennes namn utanför kanarieöarna. Enligt tidningen The Times bodde då Ghislaine Maxwell i en lägenhet ägd av Clinton/McCain-finansiären Lynn Forester de Rotschild. Det var efter flytten till USA som Ghislaine Maxwell började arbeta med pedofilledaren Jeffrey Epstein.

Jeffrey Epstein blev sedan gripen för sexbrott mot barn av president Donald Trumps myndigheter, varpå Epstein som förväntat mördade sig själv i häktet då vakterna somnat och övervakningskamerorna gått sönder.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.