THE GREAT RESET
 

Gain-of-Function

Worst Folkhälsominister Ever Någon börjar få ordning på sitt spel och plockar nu ned maktperson efter maktperson i USA och England. Efter Bill Gates riktas nu "granskningarna" mot Dr Fauci.

Kanske har Sveriges folkhälsominister Anders Tegnell fått orättvist mycket kritik. Att förespråka öppna gränser, vintersemestrar i coronadrabbade norra Italien, och samtidigt låtsas som att viruset inte skulle komma till Sverige är ju relativt snällt gjort.

Kanske kan man likna Tegnell med en sån där mamma som lockar med barnen på en rolig fest där ett av de andra barnen har vattkoppor?

Tänk om vi istället hade haft en folkhälsominister som sponsrade militär forskning på att göra fladdermössens coronavirus farligare och mer smittsamma mellan människor, samtidigt som han sponsrade ett nystartat vaccinföretag som tog fram ett motmedel, och sedan när det oväntat blev en global pandemi av farliga fladdermusvirus sa han att nu måste alla i världen köpa "mitt" vaccin?

81-årige Dr Fauci har varit chef för USA:s smittskyddsinstitut i 37 år, lustigt nog precis lika länge som FBI-chefen J. Edgar Hoover varit när han som 77-åring dog på sin post. En maktposition han av "anledningar" inte kunde avsättas ifrån av de folkvalda politikerna, trots att han t.ex hävdat att maffian bara var en konspirationsteori.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
SD FICK RÄTT
 

Demonstration för slöjor i Umeå I helgen kommer manifestationer att ske i Umeå för och emot slöjor.

 
SD FICK RÄTT
 

Socialdemokraternas sämsta resultat någonsin Socialdemokraterna har aldrig haft lägre stöd än nu, samtidigt som Sverigedemokraterna är största parti.

 
TERRORISM
 

P1 Dokumentär om Sveriges stöd till terrorism Afrikas största oljereserver gjorde Libyen rikt.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.