STATSKUPPEN
 

Biden chockar världen

Sucking the blood of children Osammanhängande pladder blandat med tal om att suga ut blodet ur barn har fått många människor att se Joseph Biden i ett nytt ljus.

Efter ett chockerande tv-framträdande inför en noga utvald studiopublik står det nu alltmer klart även för vänsterväljare att USA:s kupp-president Joseph "Joe" Biden inte är mentalt på topp.

På den vänsterextrema journalistens ledande fråga/krav om när barn under 12 år ska börja tvångsvaccineras med experimentella vacciner som inte genomgått de normala säkerhetskontrollerna svarade kupp-presidenten Biden, som enligt det officiella valresultatet har fler väljare än någon annan människa i världshistorien:

"And the question is whether or not we should be in a position where you, uhm, are why can't the the the experts say we know that this virus is in fact, uhm, is is is going to be or, excuse me, we know why all the drugs approved are not temporarily approved, but permanently approved. That's underway, too."

Det Biden försöker säga, på sitt eget speciella vis, är antagligen att när de temporärt godkända vaccinerna godkänts permanent så kommer han att gå med på oligarkins krav att vaccinera alla barn under 12 år.

Kupp-presidenten som numera ansvarar för den enda kvarvarande supermaktens kärnvapenkoder kom även helt opåkallat med flera minnesvärda citat som:

"I do not care if you think I am Satan reincarnated."

och

"Biden is hiding people and sucking the blood of children."

Under presidentvalskampanjen hävdade Biden flera gånger att 200 miljoner människor dött av coronaviruset i USA, och att det var president Trumps fel. Påståendet slank alltid igenom etablissemangsmedias så kallade "faktakontroller".

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.