TERRORISM
 

USA lämnar över Afghanistan till våldsamma islamister

Fortress America USA gav bort Afghanistan och krigsmaterial för 1000 miljarder till den islamistiska terrorkopplade talibanorganisationen.

USA har lämnat över Afghanistan till talibanerna, tillsammans med krigsmateriel för omkring 1000 miljarder kronor.

Samtidigt sprids två falska berättelser om vad som hänt. Den första går ut på att USA lämnade över Afghanistan till talibanerna av misstag. Den andra går ut på att talibanerna lyckades besegra USA.

Båda berättelserna är uppenbart naiva, grundade på önsketänkande, och beskriver inte hur världen fungerar.

USA styrs av en oligarki som idag är splittrad och försvagad, bland annat på grund av påverkan från "England". Men när USA överlåter Afghanistan till talibanerna, som styrs av ledare med starka kopplingar till terrorgruppen al-Qaida och terrorstämplade Muslimska brödraskapet, och dessutom överlämnar en betydande del av sitt krigsmateriel till de terrorkopplade ledarna, så sker inte detta utan en plan.

Att sedan planen går ut på att gynna oligarkin och inte vanligt folk, och därför inte passar sig att tala offentligt om, det är en annan sak.

Det som sker nu, USA:s förminskande av sin styrka, liknar tidigare historiska exempel. Idag kallar vi det "Fortress America".

Bli inte förvånade om andra länder börjar kriga och USA sedan kommer in sent i matchen med nya friska krafter. "Allt som händer har hänt förut och kommer att hända igen". Därför att de som planerar de här grejerna är på den mentala nivån.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.