THE GREAT RESET
 

Falska nyheter om Ivermectin

"Skottskadade för ingen vård" Under helgen har flera fabriker för falska nyheter försökt lura människor att sjukhus är överbalastade av människor som överdoserat en alternativ medicin mot Coronaviruset.

Under helgen har den socialdemokratiska tidningen The Guardian, liksom flera andra ökända fabriker för falska nyheter, publicerat artiklar som hävdar att sjukvården bryter ihop på grund av biverkningar och överdoser från medicinen Ivermectin.

Bland annat hävdar de socialdemokratiska "journalisterna" att ambulanserna inte kan rycka ut och hjälpa folk för att de är upptagna med Ivermectin-biverkningar och att skottskadade människor inte får vård eftersom Ivermectin-biverkanspatienterna prioriteras först.

"The [emergency rooms] are so backed up that gunshot victims were having hard times getting to facilities where they can get definitive care and be treated."

"Ambulances are stuck at the hospital waiting for a bed to open so they can take the patient in and they don’t have any, that’s it. If there’s no ambulance to take the call, there’s no ambulance to come to the call."

De falska nyheter syftar uppenbarligen till att skrämma människor att inte äta den billiga medicinen Ivermectin som behandling mot Coronaviruset, och istället injicera dyrt vaccin flera gånger om året.

Ivermectin förespråkas av bland andra den ortodoxe judiske läkaren Vladimir Zelenko som skapat Zelenko protokollet för behandling av Corona, och den judiske kommunisten Bret Weinstein, bror till Eric Weinstein.

Att de falska nyheterna om Ivermectin kommer just nu beror på att världens populäraste poddare Joe Rogan publicerat ett poddavsnitt där han hävdar att han drabbats av Coronaviruset och medicinerat med Ivermectin.

Mainstreammedia försökte att kontra detta med falska nyheter där ett fotofilter lades på Joe Rogans ansikte för att göra så att han såg sjukare ut efter medicineringen än innan, och genom att påstå att Rogan tagit "hästmedicinen" Ivermectin, trots att så inte var fallet utan Rogan naturligtvis tog den medicin som är avsedd för människobruk.

Längst ned i The Guardians artikel, som i rubriken lögnaktigt påstår att "en syndaflod av Ivermectin-överdoser drabbat sjukhus i Oklahoma", finns en kort uppdatering om att det ursprungligen utpekade sjukhuset hävdar att de inte behandlat några överdoser eller biverkningar från Ivermectin.

Sjukhuset meddelar även att den citerade läkaren inte är anställd av sjukhuset.

Spridarna av falska nyheter inkluderade den här gången bland annat ökänt opålitliga propagandamegafoner som New York Times, Newsweek, The Hill, The Guardian, Insider och MSNBC.

Om Ivermectin fungerar som behandling mot Coronaviruset så innebär det att medias många bevisligen falska nyheter om medicinen troligen dödat miljoner människor.

Å andra sidan, om etablissemangets propagandamedia inte lyckas lura tillräckligt många människor att gå med på Nolltillväxtpolitiken, så kommer sannolikt ett nytt dödligare virus att "rymma" från ett labb där just nu intet ont anande forskare arbetar med att göra farliga virus farligare (gain of function).

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.