PRESIDENTVALET
 

Kyle Rittenhouse frikänd

Frikänd på alla punkter Efter en rättegång som präglats av hot frikändes idag Kyle Rittenhouse.

Kyle Rittenhouse frikändes idag på alla punkter.

Kyle stod åtalad för flera fall av planerade mord, efter att ha åtalats av en vänsteraktivistisk åklagare. Mordanklagelserna påhittades efter att Kyle försvarit sig själv under vänsterns terrorkampanj i amerikanska städer, i samband med det omstridda presidentvalet 2020.

Vänsterns terror och mord under presidentvalskampanjen beskrevs ofta som en Color Revolution, och anses allmänt ha initierats av en del av den globala överklassen som var missnöjd med valresultatet 2016, då Donald Trump besegrade Clinton-klanen.

Domen idag visar att Kyle handlade i självförsvar när han sköt tre vänsterextrema kriminellt belastade "demonstranter", i samband med att Biden-väljare brände ned stadsdelar i staden Kenosha i Wisconsin.

Den först skjutne vänsterväljaren var en pedofil som våldtagit flera småpojkar i lågstadieåldern, innan han bestämde sig för att med våld attackera den då 17-årige mönstermedborgaren Kyle.

Den vänsterextrema åklagaren blev under rättegången utskälld av domaren, och viftade med vapen och betedde sig hotfullt gentemot juryn.

Även våldsamma MSNBC, USA:s motsvarighet till Bonnier Media, betedde sig hotfullt mot juryn och bannlystes därför från rättegången.

Under rättegången greps även extremistiska Biden-anhängare som försökte skrämma juryn att döma i enlighet med Bidens vilja.

Vittnesmålen under rättegången kom att avslöja etablissemangsmedias fräcka fake news om händelsen, och demoraliserade flera av dess "journalister", som nu öppet berättar om hur de lurats att sprida falska nyheter om händelsen.

Samtidigt som många som ljugit om händelsen nu ångrat sig, har Kyle fått hjärtliga gratulationer ifrån människor som tidigt sett igenom medias lögner om honom. Bland annat ifrån presidenten vänsterterrorismen ytterst riktade sig emot - Donald Trump:

"Congratulations to Kyle Rittenhouse for being found INNOCENT of all charges."

"It’s called being found NOT GUILTY - And by the way, if that’s not self defense, nothing is!" kommenterade USA:s folkvalde ledare Donald Trump.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.