PRESIDENTVALET
 

Kyle Rittenhouse frikänd

Frikänd på alla punkter Efter en rättegång som präglats av hot frikändes idag Kyle Rittenhouse.

Kyle Rittenhouse frikändes idag på alla punkter.

Kyle stod åtalad för flera fall av planerade mord, efter att ha åtalats av en vänsteraktivistisk åklagare. Mordanklagelserna påhittades efter att Kyle försvarit sig själv under vänsterns terrorkampanj i amerikanska städer, i samband med det omstridda presidentvalet 2020.

Vänsterns terror och mord under presidentvalskampanjen beskrevs ofta som en Color Revolution, och anses allmänt ha initierats av en del av den globala överklassen som var missnöjd med valresultatet 2016, då Donald Trump besegrade Clinton-klanen.

Domen idag visar att Kyle handlade i självförsvar när han sköt tre vänsterextrema kriminellt belastade "demonstranter", i samband med att Biden-väljare brände ned stadsdelar i staden Kenosha i Wisconsin.

Den först skjutne vänsterväljaren var en pedofil som våldtagit flera småpojkar i lågstadieåldern, innan han bestämde sig för att med våld attackera den då 17-årige mönstermedborgaren Kyle.

Den vänsterextrema åklagaren blev under rättegången utskälld av domaren, och viftade med vapen och betedde sig hotfullt gentemot juryn.

Även våldsamma MSNBC, USA:s motsvarighet till Bonnier Media, betedde sig hotfullt mot juryn och bannlystes därför från rättegången.

Under rättegången greps även extremistiska Biden-anhängare som försökte skrämma juryn att döma i enlighet med Bidens vilja.

Vittnesmålen under rättegången kom att avslöja etablissemangsmedias fräcka fake news om händelsen, och demoraliserade flera av dess "journalister", som nu öppet berättar om hur de lurats att sprida falska nyheter om händelsen.

Samtidigt som många som ljugit om händelsen nu ångrat sig, har Kyle fått hjärtliga gratulationer ifrån människor som tidigt sett igenom medias lögner om honom. Bland annat ifrån presidenten vänsterterrorismen ytterst riktade sig emot - Donald Trump:

"Congratulations to Kyle Rittenhouse for being found INNOCENT of all charges."

"It’s called being found NOT GUILTY - And by the way, if that’s not self defense, nothing is!" kommenterade USA:s folkvalde ledare Donald Trump.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.