FALSKA NYHETER
 

Många arga på DN:s falska nyheter

Ljuger trots videobevis Sveriges flaggskepp för falska nyheter, Dagens Nyheter, har publicerat ännu en uppenbart falsk nyheter om Kyle Rittenhouse.

Bonniers Dagens Nyheter (DN) påstår i en falsk nyhet att Kyle "visade inga reaktioner" när domen kom.

Videobevis på Kyles reaktion på frikännandet. I bakgrunden ses Kyles systrars reaktion.

Dagens Nyheters uppenbart lögnaktiga påstående att Kyle betedde sig känslolöst ingick i en kampanj av falska nyheter som syftade till att lura DN:s sista naiva läsare att hotet om våld i samhället kommer ifrån så kallade "högerextrema", och inte från överklassens egna vänsteranhängare.

Eller för den delen ifrån DN:s egna "journalister", som bland allmänheten är ökända för att bland annat ha huggit ihjäl meningsmotståndare med kniv.

 
FRIHET
 

Bråk om flygskam i Västerbotten En öppen konflikt har utbrutit i Västerbotten mellan Region Vänsterbottens politiska ledning och vänsterextrema globalister som försöker få kvinnor att känna flygskam.

 
TERRORISM
 

SÄPO: (S) skänker miljoner till våldsbejakande islamism Den Socialdemokratiska regeringen finansierar verksamheter som "stödjer våldsbejakande extremism" skriver SÄPO i ett pressmeddelande.

 
FIRANDE
 

Året som gått Det nya 20-talet inleds liksom det förra med gamla institutioner i fritt fall.

 
DEMOKRATI
 

Demokratiministern medverkade i odemokratisk kupp i Umeå När Miljöpartiets medlemmar i Umeå röstade på "fel" kandidater var Sveriges Demokratiminister Amanda Lind med och kuppade bort den demokratiskt valda ledningen.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.