FALSKA NYHETER
 

Många arga på DN:s falska nyheter

Ljuger trots videobevis Sveriges flaggskepp för falska nyheter, Dagens Nyheter, har publicerat ännu en uppenbart falsk nyheter om Kyle Rittenhouse.

Bonniers Dagens Nyheter (DN) påstår i en falsk nyhet att Kyle "visade inga reaktioner" när domen kom.

Videobevis på Kyles reaktion på frikännandet. I bakgrunden ses Kyles systrars reaktion.

Dagens Nyheters uppenbart lögnaktiga påstående att Kyle betedde sig känslolöst ingick i en kampanj av falska nyheter som syftade till att lura DN:s sista naiva läsare att hotet om våld i samhället kommer ifrån så kallade "högerextrema", och inte från överklassens egna vänsteranhängare.

Eller för den delen ifrån DN:s egna "journalister", som bland allmänheten är ökända för att bland annat ha huggit ihjäl meningsmotståndare med kniv.

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.