GLOBALT KÄRNVAPENKRIG
 

Ryssland anfaller Ukraina - uppdatering

"Artiga människor kommer att bli tuffare" Nedan följer en kompletterande sammanfattning av händelserna.

Under dagen har en stor del av Ukrainas stridsvagnar (ett arv från Chrusjtjov-tiden) förstörts i samband med misslyckade försök till motattacker. Ukraina sköt ned sitt eget Su-27, men gav poängen till Ryssland.

Nu är de två största militära flygfälten i närheten av Kiev under rysk kontroll, och möjligen har kolonnen från Vitryssland redan anlänt för att blockera staden.

Ukrainas president, den talangfulle komikern Volodymyr Zelensky, säger att den kommande natten kommer att bli en kamp om Kiev. De mest rörliga enheterna har beordrats att överge de minst lovande försvarsområdena och genomföra en påtvingad marsch mot huvudstaden.

-"Natten kommer att bli svårare än dagen. På natten kommer de att gå till attack", säger Ukrainas president Zelensky.

Presidenten Zelensky har under dagen givmilt delat ut tiotusentals automatvapen gratis till Kievbor som vill ha dem, utan bakgrundskontroller. Ett recept på katastrof då inte alla civilpersoner visat sig ha kompetensen att ta rätt beslut om vem som är "sabotör" och inte. Eldstrider i mörkret på gatorna om vem som är mest "anti-sabotör".

Zelensky uppmanar dessutom civila att kasta Molotov cocktails på ryska stridsvagnar, ovetandes om att dessa (till skillnad från de ukrainska stridsvagnarna) genomgått vissa uppdateringar: "Ett elegant sätt att ta självmord på".

Komikern drabbades av ytterligare ett bananskal då hans säkerhetsgrupp misstog Folkstormen för Orkestern, vilket ledde till en dramatisk sammandrabbning i parlamentsbyggnaden.

-Dagens citat: "Föreställ dig vad som händer i Ukraina om Trump blir omvald." -Joseph Biden, 2019.

Utrikesdepartementet i USA anser att nationella säkerhetsintressen kräver fortsatta kontakter med Ryssland trots meningsskiljaktigheter om Ukraina.

-"USA och Nato har inte för avsikt att skicka trupper till Ukraina. Washington sympatiserar med Kiev", säger Jane Psaki.

"I samband med Natos expansion är det nödvändigt att ta hänsyn till Rysslands legitima krav på säkerhetsområdet", sade det kinesiska utrikesdepartementet.

"Syftet med den ryska operationen är att ställa marionettregimen i Kiev inför rätta för de begångna brotten", meddelar det ryska utrikesdepartementet.

Resultatet av omröstningen i FN:s säkerhetsråd om en resolution som fördömer den ryska operationen i Ukraina visade 11 - för, 3 - avstod från att rösta (Kina, Indien, Förenade Arabemiraten), Ryssland lade sitt veto. "Stalin tog landet med en plog, och lämnade det med en atombomb och vetorätten".

-"I morgon börjar den andra fasen av operationen. Artiga människor kommer att bli tuffare", meddelar en artig person.

Många inom den ryska armén anser att de gett Ukraina en chans att sluta clowna runt. Exempelvis angreps inte barackerna med missiler, utan koncentrationen var mot materiel. Städerna attackerades inte, utan man gick runt. Datorstyrda missiler användes, istället för granater. Många tjänster har givits som inte Ukraina gett civilbefolkningen i miljonstäderna Donetsk och Luhansk de senaste åtta åren.

Svenska journalistarmén fortsätter gilla sina fantasier mer än verkligheten:

Expressen: "Ukrainas sak är vår" och "USA måste av-Putinifieras".

Dagens Industri: "Alla scenarior slutar dåligt för Ryssland".

Nationalisterna i SD:s tv-kanal Riks sitter och darrar av ilska: Gruppvåldtäkter, sprängningar, regeringsanhängares knivattacker mot de egna folkvalda politikerna, ingenting är mer upprörande än att ryska soldater just nu befinner sig i städer där alla talar ryska: "Nu måste USA leda världen!" (Världsregering).

NMR:s Nordfront publicerar lyriskt bilder på ukrainska pansarfordon som målats i Nazi-tyska WWII-färger.

USA:s bombning av Somalia, Israels bombning av Syrien, och Saudiarabiens bombning av Jemen, glömde alla berätta om.

Slutsatsen man kan dra: För många i Sverige gillar hobbitar och hämndfantasier om mobbade pojkar som blir bitna av radioaktiva spindlar.

I den riktiga världen är alltid Flash Thompson hjälten.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
TERRORISM
 

Miljöpartiet i Umeå är islamistiskt Miljöpartiet sitter fast i islamistfällan.

 
SD FICK RÄTT
 

Norrländsk marxist i SD:s tankesmedja En politiskt bred samling tänkare från engelska konservativa till rabbiner och marxister ska hjälpa den svenska oppositionen att forma en vinnande strategi mot den regerande nyliberala vänsteralliansen.

 
EXTREMA SVT
 

Föräldrar gjorde flyktingbarn apatiska Efter införandet av temporära uppehållstillstånd har den svenska sjukvården testat att skilja apatiska flyktingbarn från föräldrarna.

 
SD FICK RÄTT
 

Regimen nära kollaps Invandring, feminism och klimatpolitik har varit grundpelare för Sveriges regeringar de tio senaste åren, men utmålas nu som lurendrejerier och falska nyheter till och med av regimens egna medier.

 
SD FICK RÄTT
 

SD största parti enligt SVT Nu stödjer 32 procent av männen i Sverige Sverigedemokraterna.

 
POLISEN
 

Polischeferna: Vi ser brottslingarna som offer Socialdemokraternas så kallade "omorganisation" av den svenska polisen har lett till att vi nu har mängder med polischefer runt om i landet som kämpar mot "orättvisor" och ser brottslingarna som "de riktiga offren".

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.