GLOBALT KÄRNVAPENKRIG
 

Slutet för Nya Världsordningen

Järnridån 2.0 Utanför Europa och USA står det nu klart för både vanliga människor och deras ledare att "USA:s århundrade" är slut.

Turkiets ledare Erdogan höll idag ett tal där han deklarerade slutet på "New World Order" och USA:s dominans över världen.

-"Världen genomgår en process av radikal förändring. Ett hundraårigt system för global styrning håller på att kollapsa."

-"Det faktum att länderna som är en del av problemet och till och med orsaken också är innehavare av skiljeförfarande och förlikning i FN:s säkerhetsråd försvårar situationen."

-"Vi uppmanar Ukraina och Ryssland, som vi anser vara våra vänner, att lösa problem genom dialog."

Den svenska journalistarmén till trots, är detta den allmänna inställningen bland kanske de flesta av världens länder utanför "väst".

I Mellanöstern är det bara Israel och Libanon som uttalat sitt stöd för USA/England och deras bondeoffer Ukraina. Framförallt Iran och deras proxys stödjer Ryssland.

Varken Indien eller Pakistan vill ta ställning. Singapore och Japan stödjer USA, medan Burma och Kina står på Rysslands sida.

Motsvarande sker i Latinamerika, där de stora länderna som Brasilien, Argentina och Mexico är mer måna om sina egna länder än att skaffa sig fiender. Colombia, Costa Rica, Guatemala och Uruguay är med USA, medan Kuba, Venezuela, Nicaragua och El Salvador är på Rysslands lag.

Brytningen av Rysslands band med den så kallade "västvärlden" är ytterligare en spik i globalismens kista, för det innebär i verkligheten avskaffandet av USA:s "nya världsordning" och konceptet "USA den enda supermakten".

Journalistarméns tal om isolering av Ryssland är falskt, eftersom den verkliga världsgemenskapen är mycket bredare än USA/England och deras satellitstater.

Partipolitiskt är det tydligt att motsvarande Socialdemokrater och Moderater jobbar för samma uppdragsgivare, medan det är populistpartier och kommunistpartier som skiljer ut sig.

Eftersom det i Sverige enbart är Vänsterpartiet som inte vill skänka vapen till Ukraina, kan slutsatsen dras att Sverigedemokraterna inte längre är populistiskt, utan av egen vilja valt att tillhöra optimaterna. Partiets ställningstaganden under "pandemin" bekräftar detta.

Ukrainas regering har sedan kuppen 2014 förbjudit Ukrainas vänsterparti, och alla andra oppositionspartier. Journalistarmén jobbar nu hårt för att få de svenska vänsterpartisterna att drabbas av Stockholmssyndromet, något så kallad "alternativmedia" redan lider av.

I Ryssland påminner kommunistpartiet om att försvaret av det egna landets intressen även måste innefatta kamp mot globalisternas "tvångsvaccinationer och det elektroniska koncentrationslägret" (medeltida inrikespass under nya reklamnamnet "vaccinpass" eller "grönt pass").

NATO-länder vill flygbomba i Ukraina

Journalistarmén till trots, idag står det klart att det Kalla Kriget aldrig slutade. Frontlinjen vände innan Moskva, Leningrad och Stalingrad.

Tysklands socialdemokratiska kansler Scholz säger nu att "världen är i en ny era" och att "Putin har befriat Tyskland från historisk skuld". Översatt betyder det att Tyskland står fria att återigen upprusta sin militär och starta ett nytt världskrig.

För att sätta kraft bakom den nygamla aggressiva utrikespolitiken har kanslern just ökat årets anslag till militären med omkring 1 000 miljarder kronor, påstått att Tyskland nu är kärnan i NATO, och lovat skicka tyska soldater till grannländerna.

Det ryska försvarsministeriet meddelade på morgonen att luftherraväldet över Ukraina hade vunnits. Chefen för "EU-diplomatin" (egentligen Tyskland-diplomatin) Josep Borrel kontrade med att EU kommer att leverera stridsflyg till Ukraina.

Bulgariens premiärminister Kirill Petkov hävdade att Sofia beslutat att förse Ukraina med 16 stridsflyg av typen MIG-29. Ukrainska piloter ska enligt uppgifter genomföra stridsuppdrag från Polens territorium, som också bidrar med flygplan.

Det är precis lika listigt som när Finland lät tyskar gå in i landet och skjuta granater över gränsen mot Ryssland, och sedan hävdade att Finland var fredligt och absolut inte en krigförande part. Stalin svarade med att flygbomba Helsingfors.

Det är som om alla de här länderna, Polen, Finland, Ukraina, Bulgarien, styrs av samma hjärna. Som aldrig lyckas lista ut vad som är bäst för de egna medborgarna. Deras "smarta planer" slutar aldrig bra.

Bulgariens listiga trick förkastades av den egna försvarsministern Stefan Yanev. Enligt honom skulle planen dra republiken in i ett krig med Ryska federationen. Men enligt alla journalister har han fel.

Samtidigt fortsätter Vita huset att slå tillbaka mot förslag om att införa en flygförbudszon över Ukraina, och förklarar att detta kommer att leda till ett kärnvapenkrig med Ryssland.

Vilket återigen visar att det snarare är England som drar i trådarna när folk sprattlar.

Operativt går det som man kan förvänta sig i Ukraina. Röda pilar flyger till Mariupol. Artiga, och de mindre artiga som hoppas hinna först. Dessutom rykten om Orkestern.

Journalistarmén ägnar sig dock som vanligt åt önsketänkande, och få människor i Sverige har någon förståelse för krig på den här nivån.

Som jämförelse tog det två månader för Tysklands "blixtkrig" att erövra halva Ukraina (fram till Dnieper), och fyra månader att erövra hela Ukraina. Ryssland avancerar snabbare än så, med en här som är i storleksordningen 100 gånger mindre, och det beror på att det idag finns fler än två asfalterade vägar i landet.

Den ryska farten kan jämföras med USA:s fart i Irak. Men "journalisterna" är säkra på att asfalten snart kommer att förvandlas till en ogenomtränglig gyttja, och de ryska stridsvagnarnas larvfötter då magiskt kommer att bli 30 cm smalarare.

 
LÄS MER
 

►The Great Reset - Kriget i Ukraina

►The Great Reset - Planerad samhällskollaps

►The Great Reset - Preppinghysterin

►The Great Reset - Gain-of-Function

►The Great Reset - Utopia 2020

►The Great Reset - Clash of the Titans

►The Great Reset - Navy Seal

►The Great Reset - Greta

►The Great Reset - Kardinalen

►The Great Reset - Pandemilagen

►The Great Reset - Påven

►The Great Reset - Megacities

►The Great Reset - Corona

►The Great Reset

 
WITCH HUNT
 

Vänsterextrem myndighetsaktivist mördad En av Amanda Linds chefer inom Myndighetsvänstern misstänks ha mördats.

 
TROLLFABRIKEN
 

Socialdemokraterna erkänner trollfabrik Socialdemokraterna erkänner att man skapat en trollfabrik i syfte att försvåra för oppositionen att framföra kritiska åsikter om regeringens politik.

 
EXTREMA SVT
 

Vänsteraktivister tar över lektioner på skolor Det har blivit allt vanligare att lärare överlåter undervisningen i grundskolan till vänsteraktivister med en tydlig politisk agenda.

 
DEMOKRATI
 

Socialdemokraterna hycklar om Public service Socialdemokraterna censurerar öppet mediaplattformar som Facebook och Youtube mitt under valrörelsen, samtidigt som partiet låtsas som att krav på en partipolitiskt obunden statstelevision skulle vara ett hot mot demokratin.

 
FRIHET
 

Amanda Lind måste avgå Reaktionen på Joakim Lamottes film bevisar att det är regeringens väljare som hotar demokratin.

 
SD FICK RÄTT
 

EBO-debatten har nått Gävle Hela Gävle ska undantas från EBO kräver Moderaterna, Sverigedemokraterna och Kristdemokraterna.

 
FRIHET
 

Socialdemokraternas nätverk pekas ut som extremistiskt Ann-Sofie Hermansson som för inte så länge sedan styrde Göteborg för (S) räkning står nu anklagad i rättegång för "förtal med hatbrottsmotiv".

 
POLISEN
 

Svensk polis har tappat sin legitimitet Sveriges polismakt låter kriminella leva rövare, samtidigt som man jagar och misshandlar kvinnliga pensionärer och forskare som kritiserat regeringen på Internet.

 
EXTREMA SVT
 

SVT:s falska nyheter skyddar antisemitismen Efter att SD har normaliserats är det nu med automatik SD-hatarna som blivit de nya extremisterna.

 
FJÄLLSJÖ NYHETER
 

© 2020 Fjällsjö Nyheter är en oberoende borgerlig nyhetssajt.